Hoofd-, nek & schoudermassage

Hoofd-, nek & schoudermassage

arrow-down

Hoofd-, nek & schoudermassage

Een hoofd-, nek- en schoudermassage is een ontspannende en therapeutische massage die gericht is op het verminderen van pijn, spanning en stress in de nek, schouders en hoofd. Deze gebieden kunnen gevoelig zijn voor spanningen en stijfheid als gevolg van een slechte houding, overbelasting, of spanningen en stress. Een hoofd-, nek- en schoudermassage kan helpen bij het verminderen van deze spanningen en het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn.

Een hoofd-, nek- en schoudermassage wordt uitgevoerd terwijl je comfortabel op een massagetafel ligt. Onze masseuses maken gebruik van verschillende massagetechnieken om de spieren en weefsels in de nek, schouders en hoofd te ontspannen. Dit kan onder meer het gebruik van drukpuntmassage, triggerpointtherapie, en het kneden van de spieren omvatten.

Resultaat hoofd-, nek- en schoudermassage

Een hoofd-, nek- en schoudermassage kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn, migraines, nekpijn en schouderpijn. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en de drainage van lymfevocht, wat kan helpen bij het verminderen van zwelling en pijn. Bovendien kan het helpen bij het verbeteren van de slaap, het verlichten van stress en angst, en het verbeteren van de algehele stemming.

Voor wie is een hoofd-, nek- en schoudermassage geschikt?

Een hoofd-, nek- en schoudermassage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Het kan variëren in duur en intensiteit, afhankelijk van de ernst van de klachten. Sommige mensen kunnen de massage als pijnlijk ervaren, vooral als er sprake is van spanningen of blokkades in de spieren. Het is daarom belangrijk om de masseuse op de hoogte te stellen van eventuele pijn of ongemak tijdens de massage.

 

Wil je een hoofd-, nek- en schoudermassage bij JPT boeken?

Vul onderstaand formulier in, mail naar info@jptraining.nl of bel naar 0174 760 800 om een hoofd-, nek- en schoudermassage te boeken.

 

Of toch op zoek naar een andere massagetechniek?  JPT biedt ook de volgende massages aan:

Contact

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is in de eerste plaats ontzettend genieten. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden