Coaching

Coaching

Is het tijd om de stap te maken naar een nieuwe fase of het volgende niveau in je (bedrijfs)leven? Bij JPT Personal Training & Coaching zorgen onze business- en lifestylecoaches Julien en Miranda ervoor dat het niet bij plannen maken alleen blijft!

arrow-down

Coaching bij JPT in Naaldwijk

Coaching bij JPT in Naaldwijk
  • Leef vanuit je eigen waarden.
  • De beste versie van jezelf worden.
  • Meer zelfvertrouwen creëert.
  • Leert focussen op wat echt belangrijk is.
  • Controle krijgt over wat jij wilt.
  • 'Nee' zeggen tegen anderen en 'ja' zeggen tegen jezelf.
  • Nieuwe inzichten krijgen.

Waarom Coaching bij JPT?

BUSINESS & LIFESTYLE COACHING

Is het tijd om de stap te maken naar een nieuwe fase of het volgende niveau in je (bedrijfs) leven? Bij JPT Personal Training & Coaching in Naaldwijk zorgen onze business- en lifestylecoaches Julien en Miranda ervoor dat het niet bij plannen maken alleen blijft! Zij laten je inzien wat voor jouw persoonlijk écht belangrijk is. Ze helpen je om twijfels en aarzelingen om te buigen naar zelfvertrouwen en om met focus en lef de volgende stap in je leven te zetten. Ga de uitdaging aan met onze burn-out/stress coaches en vind de balans terug.

VERANDER JE PATRONEN EN DE REST VERANDERT MEE!

Vaak weet je maar al te goed wat je anders zou willen doen in je leven. Je zou beter voor jezelf moeten zorgen en toch doe je het niet… Onze coaches zorgen ervoor dat je helder voor ogen krijgt wat voor jou écht belangrijk is en deze doelen te bereiken.

We doorbreken oude patronen en zorgen ervoor dat jij:

Leeft vanuit je eigen waarden.

De beste versie van jezelf wordt.

Meer zelfvertrouwen creëert.

Leert focussen op wat echt belangrijk is.

Controle krijgt over wat jij wilt.

‘Nee’ zeggen tegen anderen en ‘ja’ zeggen tegen jezelf.

Nieuwe inzichten krijgt.

Wil jij graag verandering aanbrengen in je leven maar weet je niet hoe? Ben je klaar met al die beren op de weg? Vraag je je af wat jouw doel is in het leven? Heb jij behoefte aan een gesprekspartner die niet met je meepraat? Of wil je ‘gewoon’ je verhaal kwijt? Miranda en Julien verzorgen 1-op-1 coaching sessies en trajecten op maat. Ze maken daarbij onder meer gebruik van: mindfulness, meditatie en coaching volgens de Bridgemanmethode, Altazar Rossiter, ademtechnieken, Access Consiousness Bars en Bodyprocessen en de Wim Hof Methode. Benieuwd wat Miranda of Julien voor jou kan betekenen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake-gesprek.

Contact

Cliënt neemt contact op met de life coach van de sportschool in Naaldwijk, Westland via de 'contact us' knop
Life Coach Westland

Life Coach Westland

Wil jij graag verandering aanbrengen in je dagelijks leven maar weet je niet hoe? Onze lifestyle coaches Miranda en Julien verzorgen 1-op-1 coaching sessies en trajecten op maat. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake-gesprek.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden