Het aanbod van JPT

Ontdek het veelzijdige aanbod van JPT in Naaldwijk, waaronder Personal Training, Fysiotherapie, Coaching, Cryotherapie, Lifestyle en voeding en JPT Business.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

JPT in Naaldwijk heeft een uitgebreid aanbod, waaronder: Personal Training, Fysiotherapie en Coaching. Ontdek het zelf!

Onze succesverhalen

Ilse Prins

"Mijn voornaamste doel bij JPT is het gezond én fit blijven. Ik zit hierdoor zoveel lekkerder in mijn vel en ik heb gedurende dag meer energie en power!"

Ilse Prins

Patrick Jordens

“Hoe zelfverzekerd de gemiddelde Westlandse ondernemer ook is, van een compliment over je veranderende fysiek krijg je toch een fijn gevoel. Dat doet je wat!”

Patrick Jordens

John Waser

"Als er bij mijn opdrachtgever iets uit de hand loopt, kan ik vanuit de JPT Studio direct contact opnemen en -indien nodig- een overleg inplannen (in één van de mooie ruimtes) en voeren. De gastvrijheid van de medewerkers van JPT is geweldig: er is altijd wel een plek om snel een overleg te kunnen voeren, óók als dit een vertrouwelijk overleg is."

John Waser

Bas Rensen

"Als drukbezette man met 2 prachtige kinderen, een vrouw en een topfunctie als directeur, kreeg ik af en toe het benauwde gevoel van disbalans tussen werk, privé en ontspanning. Door middel van het coaching-traject in combinatie met Personal Training, heb ik die energie en balans weer teruggevonden."

Bas Rensen

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Ontvang meer informatie over onze Gratis Proefsessie!

Naar de Gratis Proefsessie!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Fysiotherapie bij JPT in Naaldwijk

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 15 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Naaldwijk. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, Fysiotherapie, Coaching, Cryotherapie, Lifestyle en voeding en JPT Business. Met onze Gratis Proefsessie en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.