JPT Business

JPT Business

Naast persoonlijke begeleiding biedt JPT ook een vitaliteitsprogramma voor bedrijven. Gezonde en vitale werknemers zijn van grote waarde; voor het bedrijf waar zij werken en voor zichzelf.

arrow-down

JPT voor bedrijven

JPT voor bedrijven
  • Preventief Medisch Onderzoek
  • Vitaliteitsprogramma's voor medewerkers
  • Lifestyle- en voedingsprogramma
  • Coaching en training medewerkers
  • Mindfulness & Workshop 'Werk en Plezier'
  • Advies gezonde bedrijfskantine
  • Massage
  • Workshops en trainingen op maat

Vitaliteit voor bedrijven

Naast persoonlijke begeleiding biedt JPT ook verschillende vitaliteitsprogramma’s aan voor bedrijven. Gezonde en vitale werknemers zijn van grote waarde; voor het bedrijf waar zij werken en voor zichzelf. Gezonde medewerkers zorgen voor een lager ziekteverzuim, hogere productiviteit en positieve werksfeer.

OP LOCATIE

De meeste diensten die vallen onder het business & vitaliteitsprogramma worden op locatie aangeboden. Zo hoeven er niet meerdere medewerkers naar de JPT-studio te komen, maar komt de coach naar jouw bedrijf.

VITALITEITSCHECK

De vitaliteitscheck (preventief medisch onderzoek) geeft een goede weergave van de vitaliteit van de medewerker. Lees hier meer over de vitaliteitscheck.

LIFESTYLE- EN VOEDINGSPROGRAMMA

Het veranderen van het voedingspatroon is iets waar veel mensen steun bij kunnen gebruiken. Medewerkers die fysiek en mentaal in topconditie zijn, zijn van onschatbare waarde. De medewerkers van JPT helpen jouw personeel graag om de productiviteit te laten stijgen, duurzaamheid te vergroten, een positieve werksfeer te creëren en het ziekteverzuim naar beneden te brengen.

COACHING EN TRAINING MEDEWERKERS

JPT biedt diverse trainingen aan; personal training, trainen in duo’s of in kleine groepen. De inhoud van de training wordt geheel afgestemd op de vraag van het bedrijf; krachttraining, kickboksen, spinnen, zelfverdediging of een andere op maat gemaakte training.

MINDFULNESS & WORKSHOP ‘WERK EN PLEZIER’

Mindfulness zal binnen jouw bedrijf leiden tot medewerkers die na de cursus bewuster en gelukkiger leven, minder last hebben van malende gedachten, een toegenomen zelfvertrouwen hebben, empathischer zijn, creatiever zijn en een verbeterde concentratie hebben. De mindfulness wordt gegeven op een praktische, moderne, effectieve, eenvoudige en niet-zweverige manier. De cursus is diepgaand en geeft waardevolle inzichten.

Ook worden er workshops aangeboden die een relatie leggen tussen werk en mentale gesteldheid. Op welke manier ga je met plezier naar je werk? De sessies kunnen in een persoonlijke setting worden gegeven of in kleine of grotere groepen.

ADVIES GEZONDE BEDRIJFSKANTINE

Aanvullend op het lifestyle- en voedingsprogramma kan JPT ook een advies uitbrengen over voedzame maaltijden op de werkvloer. Een gezonde bedrijfskantine is tegenwoordig niet meer weg te denken als een secundaire arbeidsvoorwaarde voor veel medewerkers.

MASSAGE

Massages kunnen ontspannend, prettig en verlichtend zijn. Diverse massages worden (op locatie) aangeboden; ontspanningsmassages, sportmassages, herstelmassages, rug-, schouder- en nekmassage, bindweefselmassage en stoelmassage.

Contact

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden