Hoogtetraining

Hoogtetraining

Wil je 15% meer vet verbranden in 20% minder trainingstijd? De hoogtekamer van JPT biedt je deze mogelijkheid. Voor gevorderden en recreanten dé manier om in topconditie te komen!

arrow-down

Hoogtetraining bij JPT in het Westland

Hoogtetraining bij JPT in het Westland
  • 15% meer vetverbranding in 20% minder tijd;
  • Aanmaak van endorfine, wat zorgt voor meer positiviteit en energie;
  • Goede voorbereiding en begeleiding voor een speciale wedstrijd;
  • Het zuurstoftransport wordt verhoogd in het gehele lichaam, waardoor het lichaam sneller energie krijgt;
  • Het hele lichaam gaat efficiënter met zuurstof om;
  • Revalidatietraining met hoogtemasker.

Waarom Hoogtetraining bij JPT?

Trainen op hoogte?

Wil je 15% meer vet verbranden in 20% minder trainingstijd? De hoogtekamer van JPT biedt je deze mogelijkheid. Hoogtetraining op 3000 meter hoogte biedt je vele voordelen.

Hoogtetraining is een vorm van trainen die binnen de duursport vaak wordt gebruikt om fysiologische doelen te behalen. Je traint op hoogtes van 2700m tot 6000m. Wielrenners, hardlopers, schaatsers, atleten, voor alle sporters kan een hoogtetraining een toegevoegde waarde zijn en het prestatievermogen significant verbeteren.

Onze hoogtekamer in Westland is een afgesloten kamer waar een deel van de zuurstof uitgefilterd is. De hoeveelheid zuurstof in de ruimte kunnen wij voor je instellen. Hoe hoger je bent, hoe minder zuurstof je kan opnemen.

 

Voor wie is de hoogtekamer geschikt? 

Hoogtetraining bij JPT Personal Training & Coaching is voor iedereen! Naast de grote resultaten die je al boekt door op hoogte te trainen en verblijven, wordt hoogtetraining voornamelijk bij topsporters ingezet om bepaalde doelen te behalen voor hun eigen prestaties, maar ook om jezelf in elk seizoen een goede boost in trainingen te geven en snel resultaat te boeken. Daarnaast wordt het ingezet om na blessures weer snel de oude te zijn en zullen onze fysiotherapeuten in Naaldwijk de hoogtekamer ook vaak inzetten als behandelmethode voor fysiotherapie. Klachten en blessures worden hierbij verholpen.

Mensen met klachten als diabetes, astma, COPD, stofwisselingsaandoeningen, hoog cholesterol, Covid, hoge bloeddruk, blessures of overgewicht kunnen ook gebruik maken van de hoogtekamer om klachten te verhelpen. Tevens kunnen wij met een hoogte-masker werken waar 1-1 revalidatie training wordt gegeven om bovenstaande klachten te verminderen of verhelpen.

Elke training is onder begeleiding van één van onze specialisten die goed kijken naar jouw specifieke doelen en de trainingswijze hierop aanpassen.

Contact

Wil je 15% meer vet verbranden in 20% minder trainingstijd? De hoogtekamer van JPT biedt je deze mogelijkheid.

Wil je 15% meer vet verbranden in 20% minder trainingstijd? De hoogtekamer van JPT biedt je deze mogelijkheid.

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden