Ga de uitdaging aan in 6 weken!

Ga de uitdaging aan in 6 weken!

Jouw fysieke doelen binnen 6 weken halen? Ga de uitdaging aan tijdens het ultieme 6-weken programma en word fitter, sterker, sneller en gezonder dan ooit, met behulp van de coaches van JPT!

arrow-down

Word fitter en gezonder dan ooit tijdens het 6-weken programma bij JPT!

Heb je altijd al gedroomd van een gezonder, fitter en krachtiger leven? Doe mee met ons exclusieve 6-weken trainingsprogramma, speciaal ontworpen om jouw vitaliteit naar een hoger niveau te tillen. Bereid je voor om jezelf uit te dagen met ons allesomvattende programma, waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen, deskundige begeleiding en vooral veel plezier samenkomen. Durf jij deze unieke uitdaging aan te gaan?

Ons programma biedt:

Persoonlijk voedingsprogramma

Voeding is de brandstof van succes! Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan dat jouw doelen ondersteunt en je helpt om op koers te blijven. De werkwijze bestaat uit een realistische combinatie tussen een persoonlijk voedingsplan, ondersteund met persoonlijke begeleiding. Ik laat je met het voedingsplan zien hoe je heerlijk kunt eten zonder dat er sprake is van een ongezonde calorie-inname. Op deze manier krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen en waar nodig adviseer ik extra supplementen. Maar alleen met voeding en supplementen bereik je een gezonde levensstijl niet. De persoonlijke begeleiding is jouw klankbord als het gaat om motivatie, inspiratie en hulp bij het regelmatig bewegen.

Trainen op hoogte

Hoogtetraining is een vorm van trainen die binnen de duursport vaak wordt gebruikt om fysiologische doelen te behalen. Je traint op hoogtes van 2700m tot 6000m. Wielrenners, hardlopers, schaatsers, atleten, voor alle sporters kan een hoogtetraining een toegevoegde waarde zijn en het prestatievermogen significant verbeteren. Wil je 15% meer vet verbranden in 20% minder trainingstijd? De hoogtekamer van JPT biedt je deze mogelijkheid.

Zuurstoftherapie

Geef je training een boost met zuurstoftherapie! Laad jezelf op met 15 minuten zuurstoftherapie voor elke sessie en verbeter je herstel en prestaties. Zuurstoftherapie wordt gebruikt om je fitter en vitaler te voelen en om mensen met ademhalingsproblemen, lage zuurstofniveaus in het bloed of andere medische aandoeningen te helpen. Zuurstoftherapie is een therapie waarbij je extra zuivere zuurstof ontvangt via een masker om de zuurstofniveaus in het lichaam te verhogen.

Cryotherapie

Last van lage energie, huidproblemen, blessures of een laag immuunsysteem? Cryo therapie helpt je! Cryotherapie is een behandeling in het Westland waar door middel van zeer koude temperaturen afvalstoffen worden afgevoerd. De sessie duurt 3 minuten waarbij een temperatuur van -110°C tot -140°C zorgt dat het lichaam direct op de kou reageert door extra enzymen en hormonen te produceren. Zuurstofrijk bloed bereikt het beschadigde weefsel en het herstelproces wordt versneld!

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plek te reserveren. Er is een beperkte beschikbaarheid. Ervaar ons ultieme trainingsprogramma en bereik jouw doelen op een effectieve en inspirerende manier!

Contact

Waarom zuurstoftherapie bij JPT in Naaldwijk!
Last van weinig energie, huidproblemen, langdurige blessures of een laag immuunsysteem? Cryotherapie helpt!

Last van weinig energie, huidproblemen, langdurige blessures of een laag immuunsysteem? Cryotherapie helpt!

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden