Ga de uitdaging aan in 6 weken!

Ga de uitdaging aan in 6 weken!

Jouw fysieke doelen binnen 6 weken halen? Ga de uitdaging aan tijdens het ultieme 6-weken programma en word fitter, sterker, sneller en gezonder dan ooit, met behulp van de coaches van JPT!

arrow-down

Word fitter en gezonder dan ooit tijdens het 6-weken programma bij JPT!

Heb je altijd al gedroomd van een gezonder, fitter en krachtiger leven? Doe mee met ons exclusieve 6-weken trainingsprogramma, speciaal ontworpen om jouw vitaliteit naar een hoger niveau te tillen. Durf jij de unieke uitdaging aan te gaan?

We beginnen met een uitgebreide voedings- en leefstijlscan. Zo krijgen we een compleet beeld van jouw huidige gezondheid en gewoontes. Daarna volgt ons effectieve bewegingsanalyse. Hiermee brengen we jouw sterke en zwakke punten in kaart, zodat we een trainingsschema op maat kunnen maken.

Ons programma biedt:

Persoonlijk voedingsprogramma

Voeding is de brandstof van succes! Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan dat jouw doelen ondersteunt en je helpt om op koers te blijven. De werkwijze bestaat uit een realistische combinatie tussen een persoonlijk voedingsplan, ondersteund met persoonlijke begeleiding.

Trainen op hoogte

Hoogtetraining is een vorm van trainen die binnen de duursport vaak wordt gebruikt om fysiologische doelen te behalen. Je traint op hoogtes van 2700m tot 6000m. Wielrenners, hardlopers, schaatsers, atleten, voor alle sporters kan een hoogtetraining een toegevoegde waarde zijn en het prestatievermogen significant verbeteren. Wil je 15% meer vet verbranden in 20% minder trainingstijd? De hoogtekamer van JPT biedt je deze mogelijkheid.

Zuurstoftherapie

Laad jezelf op met 15 minuten zuurstoftherapie voor elke sessie en verbeter je herstel en prestaties. Zuurstoftherapie wordt gebruikt om je fitter en vitaler te voelen en om mensen met ademhalingsproblemen, lage zuurstofniveaus in het bloed of andere medische aandoeningen te helpen. Zuurstoftherapie is een therapie waarbij je extra zuivere zuurstof ontvangt via een masker om de zuurstofniveaus in het lichaam te verhogen.

Cryotherapie

Last van lage energie, huidproblemen, blessures of een laag immuunsysteem? Cryo therapie helpt je! Cryotherapie is een behandeling in het Westland waar door middel van zeer koude temperaturen afvalstoffen worden afgevoerd. De sessie duurt 3 minuten waarbij een temperatuur van -110°C tot -140°C zorgt dat het lichaam direct op de kou reageert door extra enzymen en hormonen te produceren. Zuurstofrijk bloed bereikt het beschadigde weefsel en het herstelproces wordt versneld!

Contact

Waarom zuurstoftherapie bij JPT in Naaldwijk!
Last van weinig energie, huidproblemen, langdurige blessures of een laag immuunsysteem? Cryotherapie helpt!

Last van weinig energie, huidproblemen, langdurige blessures of een laag immuunsysteem? Cryotherapie helpt!

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden