Praxtour Virtual Cycling

Praxtour Virtual Cycling

Bewegen is essentieel voor een gezonde levensstijl, maar er zijn momenten waarop bewegen een uitdaging kan zijn. Slecht weer, ziekte of ouderdom kunnen belemmeringen vormen. Ongeacht je leeftijd en conditie maakt Praxtour bewegen weer toegankelijk en plezierig.

arrow-down

VirtuReal Cycling voor iedereen

Praxtour ontwikkelt virtuele beweegconcepten voor de fitnesswereld, gezondheidszorg en fietsliefhebbers. Met behulp van de software en speciaal ontworpen video’s kun je de ervaring van buiten sporten binnenhalen. Dit is een inspirerende manier om je conditie te verbeteren. Of het nu regent of de zon schijnt, met Praxtour kun je altijd blijven bewegen!

 

Voor de actieve fietser

Praxtour vormt een perfecte aanvulling op jouw trainingsroutine. De virtuele beleving maakt het zo uniek! Ben je een toegewijde fietser? De fiets bootst de realiteit tot in de kleinste details na. De geometrie van de Course en de CtR is identiek aan die van een echte racefiets. De weerstand past zich automatisch aan bij stijgingen en dalingen in het parcours (= actieve weerstand).

Ben je een recreatieve fietser? Zowel de Cruise als PraxFit of PraxCloud bieden een prachtige fietstocht. Heb je een beperkte mobiliteit? Dan biedt de Comfort trainer in combinatie met PraxFit of PraxCloud een goede oplossing.

Je kunt in een warme en droge omgeving trainen terwijl je geniet van prachtige uitzichten in steden, langs meren of door berglandschappen. Zo kun je gericht werken aan jouw prestaties, met de beleving van het buiten fietsen, ongeacht jouw locatie of de weersomstandigheden. Virtueel fietsen verhoogt jouw motivatie, concentratie en inzet. Hierdoor wordt de training niet alleen effectiever, maar ook leuker.

 

Praxtour voor conditie en gewichtsverlies

De fiets en software is volledig aanpasbaar, waardoor Praxtour geschikt is voor sporters van alle niveaus, van beginners tot fanatieke atleten. Meer variatie betekent meer plezier. Praxtour kan ook worden ingezet ter voorbereiding op wedstrijden, zoals Alpe d’Huez, La Marmotte, of een fietsvakantie in de Alpen. In de wintermaanden biedt Praxtour een volwaardig alternatief voor buitentraining, ongeacht het weer. Praxtour opent een wereld vol mogelijkheden, altijd binnen handbereik.

 

Fysiotherapeutische behandeling

De virtuele beweegconcepten van Praxtour bieden een alternatief wanneer de gezondheidssituatie het niet toelaat om actief buiten te bewegen. Het doel is om deze doelgroep te stimuleren om meer te bewegen en dit langer vol te laten houden. De beweegconcepten zijn aangepast aan de belevingswereld van de doelgroep.

Contact

Coaching bij JPT in Naaldwijk

Coaching bij JPT in Naaldwijk

Wil jij graag verandering aanbrengen in je leven maar weet je niet hoe? Miranda en Julien verzorgen 1-op-1 coaching sessies en trajecten op maat. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake-gesprek.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden