Word nu lid bij JPT in Naaldwijk

Word nu lid bij JPT in Naaldwijk

Bij JPT weten we dat de trainingsdoelen van onze leden heel verschillend kunnen zijn. Daarom stellen we voor nieuwe leden altijd een persoonlijk aanbod op, gebaseerd op persoonlijke doelen, behoeften en andere wensen.

arrow-down

Wat zijn de tarieven bij JPT in Naaldwijk?

Bij JPT kies je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Door middel van de online lidmaatschapstest ontdek je welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

In 3 eenvoudige stappen naar een lidmaatschap

Waarom zuurstoftherapie bij JPT in Naaldwijk!

Stap 1
Selecteer het programma dat het beste bij jou past, klik op de knop onder de aanbieding, vul het formulier in en klik vervolgens op “”Verzenden””.

Stap 2
We hebben binnen 1 werkdag contact met je en maken samen een afspraak voor je eerste dag bij JPT in Naaldwijk.

Stap 3
Pak je sporttas in, kom naar JPT in Naaldwijk en samen gaan we aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Nu inschrijven!
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Schrijf je nu in!

Het aanbod van JPT omvat alles van Pesonal training tot Cryotherapie

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met JPT! Met ons uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 10 jaar dé specialist voor Personal training, Coaching en Cryotherapie in Naaldwijk. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal training, Coaching, Fysiotherapie en Cryotherapie. Met de Gratis proefsessie en de lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennis maken met ons. Daarnaast staat ons competente team altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.