Gratis Intake

Gratis Intake

Maak kennis met personal training en de overige diensten van JPT in Naaldwijk.

arrow-down

Nu aanvragen: gratis intake

JPT in Naaldwijk helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Intake*. Eigenaar Jeroen Pronk gaat met je in gesprek over jouw doelen en laat je tijdens een rondleiding alle diensten zien die JPT te bieden heeft. Tijdens deze gratis en vrijblijvende intake kan je zelf ervaren of JPT bij jou past.

*Een eerste afspraak (intake/screening) bij één van onze fysiotherapeuten is niet gratis. De Gratis Intake bij JPT geldt alleen voor onze diensten zoals Personal (Bodytec) Training, Cryotherapie en Voedingsadvies. 

Onze succesverhalen

Timo Raus

“Dit heeft mijn conditie echt naar een super hoog niveau gebracht. Het gaat zelfs beter dan voor de longontsteking. Door drie keer per week circuittraining te doen in de hoogtekamer, ben ik erg goed hersteld. Het heeft echt zijn vruchten afgeworpen.”

Timo Raus

Denise Vermeer

“Ik heb iemand nodig die op me zit te wachten. Niet die vrijblijvendheid. In het verleden hield ik het zonder die stok achter de deur steeds maar 3 tot 4 maanden vol. Maar nu sport ik hier al jaren heel trouw.”

Denise Vermeer

Berry Mulder

“Dit is de ideale combinatie voor mij. De combinatie van personal training en Bodytec training maakt het voor mij compleet.”

Berry Mulder

Leon van der Heijde

"Als kok is een sixpack nooit haalbaar, maar Dora heeft ervoor gezorgd dat ik fitter en sterker ben geworden, gewicht heb verloren en ook echt resultaat zie in de spiegel!"

Leon van der Heijde

Ivo van der Hoeven

“Ik zou iedereen die last heeft van long-covid adviseren om een hoogtekamer training te volgen bij JPT. Het heeft mijn klachten verholpen en ik kan weer doen wat ik het liefste doe!”

Ivo van der Hoeven

Bianca Immerzeel

"Sonja heeft me van mijn rugklachten afgeholpen! Manuele Therapie E.S. was de oplossing om mijn hele lichaam te behandelen en hierdoor mijn rugklachten te laten verdwijnen."

Bianca Immerzeel

Vincent van Droogenbroeck

"Blessures en klachten wil ik graag voorkomen en daarom vind ik het fijn om goed voorbereid de golfbaan op te gaan. Ik heb minder pijnklachten en mijn hernia is nagenoeg verdwenen. "

Vincent van Droogenbroeck

Claire Schmitz

"Ik ben bij JPT aan de slag gegaan omdat ik echt de stok achter de deur nodig had en de motivatie zocht om mijn gezondheid weer op nummer 1 te zetten."

Claire Schmitz

Samira | Euro West

"Wij waren erg enthousiast over de persoonlijke en warme samenwerking die we met JPT Personal Training & Coaching hebben gehad. Iedereen handelde erg prettig & flexibel."

Samira | Euro West

Angelique Borsboom | Eer en Volharding

"Bewustwording en afstand creëren zijn punten waar onze medewerkers veel aan hebben gehad en die ze direct kunnen toepassen in het dagelijks leven en in de praktijk op het werk."

Angelique Borsboom | Eer en Volharding

Shirley Schelkers

"Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaat JPT door en dat is heel fijn. Met verschillende specialisten in de praktijk kunnen zij mij datgene bieden om tot efficiënt herstel te komen."

Shirley Schelkers

Patrick Jordens

“Hoe zelfverzekerd de gemiddelde Westlandse ondernemer ook is, van een compliment over je veranderende fysiek krijg je toch een fijn gevoel. Dat doet je wat!”

Patrick Jordens

Bas Rensen

"Als drukbezette man met 2 prachtige kinderen, een vrouw en een topfunctie als directeur, kreeg ik af en toe het benauwde gevoel van disbalans tussen werk, privé en ontspanning. Door middel van het coaching-traject in combinatie met Personal Training, heb ik die energie en balans weer teruggevonden."

Bas Rensen

Ilse Prins

Mijn voornaamste doel bij JPT is het gezond én fit blijven. Ik zit hierdoor zoveel lekkerder in mijn vel en ik heb gedurende dag meer energie en power!

Ilse Prins

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Waarom JPT?

Gratis Intake
Gratis Intake

Onze intake is gratis. Wij geven je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met (de diensten van) JPT.

 100% risicoloos
100% risicoloos

Mocht je na de intake toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

 De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig
De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de gratis intake helpen we je stap voor stap aan een fitter en gezonder leven.

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1
Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook als onderdeel van onze gratis intake adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

In 3 stappen jouw gratis intake

Stap 1:
Klik hieronder op ‘1e Stap’, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’

Stap 2:
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Stap 3:
Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek of je je thuis kunt voelen bij JPT.

Gratis intake aanvragen
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Veelgestelde vragen over Gratis Intake van JPT

Ja, 100%. Als je na de gratis intake besluit dat je niet verder wilt trainen bij ons, dan maak je daar geen kosten aan.
Ja, persoonlijke ondersteuning is enorm belangrijk. We willen er vanaf dag 1 voor zorgen dat je met plezier en in een veilige omgeving bij ons traint.
Nee, een eerste afspraak (intake/screening) bij één van onze fysiotherapeuten is niet gratis. De Gratis Intake bij JPT geldt alleen voor onze diensten zoals Personal (Bodytec) Training, Cryotherapie en Voedingsadvies. 
Vraag hier jouw gratis intake aan!

Vraag hier jouw gratis intake aan!