Top
 

Fysiotherapie

Snel en voorspoedig herstel

Fysiotherapie heeft als doel om te komen tot de meest efficiënte- en doeltreffende behandeling van klachten en blessures. Waar reguliere Fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door! Met verschillende specialisten in de praktijk kunnen wij jou datgene bieden om tot een efficiënt herstel te komen!

We hanteren een eigentijdse aanpak die duidelijk zijn vruchten afwerpt. Onze fysiotherapeuten Martijn, Julien, Eveline en Sascha adviseren, behandelen en begeleiden.

Tevens overlegt de fysiotherapeut in Naaldwijk of Den Haag met jouw Personal Trainer en, indien nodig, wordt jouw persoonlijk trainingsprogramma aangepast. Fysiotherapie kan verstandig zijn bij pijnlijke gewrichten/spieren/banden/pezen, revalidatie, stijfheid, pijn/belemmering tijdens beweging/aannemen bepaalde houding, werk gerelateerde klachten, ademhalingsproblemen/hyperventilatie, long- en hartproblemen en evenwichtsstoornis.

JPT is een niet-gecontracteerde Fysiopraktijk, wat inhoudt dat je de factuur eerst zelf betaald en je deze later kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar. Controleer hier welk bedrag bij jouw zorgverzekeraar vergoed wordt.

Fysio-bodytec

Fysio-bodytec is fysiotherapie in combinatie met bodytectraining. Op een unieke- en persoonlijke manier kan de Fysio-bodytectraining van 20 minuten helpen bij het verminderen van de klacht en het herstellen van de blessure. Wanneer je fysiotherapie combineert met bodytec start het revalidatieproces eerder en effectiever. Het bijzondere aan de Fysio-bodytectraining is de Elektro Musculaire Stimulatie (EMS). Door de elektroden op de specifieke spieren te plaatsen, worden de spieren optimaal geactiveerd en de gewrichten ontlast.

De voordelen op een rij

Bevordering spieropbouw na operaties en blessures.

Beter kracht-uithoudingsvermogen van de spieren.

Positieve mindset.

Stimulering stofwisseling en vetverbranding.

Doorbloeding van de huid en spieren.

Betere kwaliteit van het leven bij (chronische) klachten.

Vermindering (artrose) klachten aan de nek, schouder, rug, heup, knie of enkel.

Afname klachten na fracturen/botbreuken, instabiliteitsklachten en operaties.

Minder pijnlijke gewrichten, spieren, banden en/of pezen.

Meer informatie aanvragen
speciaal voor ondernemers
total body work-out in 20 minuten
herstel jouw lichaam in 3 minuten
positieve mindset