Small group training

Small group training

Met andere mensen samenwerken tijdens het trainen kan je motivatie verhogen en uiteindelijk voor meer resultaat zorgen.

arrow-down

Waarom Small group training?

Waarom Small group training?
 • ✔️ Trainen onder begeleiding van een personal trainer;
 • ✔️ Trainen van elke spiergroep;
 • ✔️ Verbeteren van de conditie, coördinatie, kracht en snelheid;
 • ✔️ Elkaar stimuleren, enthousiasmeren en grenzen verleggen;
 • ✔️ Je traint o.b.v. van een Personal Trainer met meerdere.

Focus op conditie, coördinatie en kracht

Small group training is een vorm van Personal Training waarbij een kleine groep van 4-6 mensen wordt begeleid door een Personal Trainer van JPT Personal Training & Coaching. De trainingen bestaan meestal uit een combinatie van intensieve krachttraining, cardio, lichaamseigen oefeningen en flexibiliteitsoefeningen die worden gericht op het verbeteren van de spierkracht, gewichtsverlies of andere vaardigheden om de conditie te verbeteren.

De trainingen met een kleine groep hebben een focus op conditie, coördinatie, kracht en snelheid. Je traint zowel met eigen lichaamsgewicht als trainingsattributen. Er zijn verschillende groepstrainingen waar je uit kunt kiezen, daarnaast is het mogelijk om zelf een training samen te stellen op een gewenst tijdstip, mits hier voldoende animo voor is. Een kleine groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Je kunt kiezen uit de volgende lessen:

 • Training naar eigen keuze
 • (Kick)boks training
 • Krav maga (zelfverdediging)
 • Circuittraining
 • Spinning op hoogte in onze hoogtekamer
 • Pilates
 • Fysiotherapie
 • Yoga

Krachttraining

De krachttraining bij JPT is uitermate geschikt als je meer spiermassa wilt opbouwen, vet wilt verliezen of in het algemeen sterker wilt worden. Samen met de klant wordt door de personal trainer gekeken welke oefeningen hiervoor het meest geschikt zijn en wordt een plan van aanpak gemaakt. Het trainingsschema wordt samen met de trainer regelmatig geëvalueerd.

Kickboksen

Kickboksen is gericht op verdedigen en aanvallen. Deze punten staan centraal in de training. Je leert alle technieken (stoten, trappen, knieën en clinchen) die deze sport biedt. Uiteindelijk zal je leren sparren (vrij vechten) en dit gaat samen met het niveau van de deelnemers. Het doel van deze training is allereerst een betere conditie en meer kracht op te bouwen, maar alles wat er in de training aan bod komt kan ook altijd gebruikt worden op de momenten dat u uzelf en/of anderen moet verdedigen.

Krav Maga (Zelfverdediging)

Zelfverdediging bestaat bij JPT uit Krav Maga, een van origine Israëlische vechtsport die in een kleine ruimte plaatsvindt. De technieken zijn gebaseerd op de natuurlijke reactie van de mens. Dat is een reden van het succes, want iedereen heeft dezelfde instinctieve reactie. Wat gebeurt er als iemand een bal richting jouw gezicht gooit? Jouw handen komen automatisch omhoog in een schrikreactie om de bal af te weren. Krav Maga gebruikt deze schrikreactie. Met slechts een kleine aanpassing gebruik je deze afwerende beweging om bijvoorbeeld een stoot richting het gezicht af te weren. Krav Maga is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong als oud, ongeacht lengte of gewicht.

Fysio-training 

Tijdens de fysio-training krijg je gezamenlijk training van een fysiotherapeut die de focust legt op uitvoering en klachten verminderen / verhelpen. Zo werk je gedisciplineerd aan jouw gezondheid en zorgen we bewust goed voor de juiste houding.