Zuurstoftherapie

Zuurstoftherapie

Verminder kortademigheid en versterk je algehele gezondheid. Geef je cellen meer zuurstof! De toename van zuurstof stimuleert het immuunsysteem, bevordert de gezondheid en ondersteunt genezing. Elke ademhaling wordt een grote hoeveelheid levenskracht.

arrow-down

Waarom Zuurstoftherapie?

Zuurstoftherapie wordt gebruikt om je fitter en vitaler te voelen en om mensen met ademhalingsproblemen, lage zuurstofniveaus in het bloed of andere medische aandoeningen te helpen. Zuurstoftherapie is een therapie waarbij je extra zuivere zuurstof ontvangt via een masker om de zuurstofniveaus in het lichaam te verhogen.

Deze therapie is een relatief nieuwe en innovatieve techniek om het prestatievermogen te verbeteren en om de bloedsomloop en de immuun functie te stimuleren. Door het inademen van een hoger zuurstof niveau via het masker, wordt de hoeveelheid zuurstof in de rode bloedcellen, het bloedplasma en de weefselvloeistoffen verhoogd. Kom snel bij ons langs in Naaldwijk, het Westland voor een afspraak!

Zuurstoftherapie helpt bij:

Betere doorbloeding | Sneller herstel

Meer kracht en energie | Beroerten

Hart- en vaatziekten | Sneller herstel

Zenuwschade | Slechte circulatie

Hersenletsel | Aids | Astma

Ontstekingen | Gewichtsbeheersing

Verminderen kortademigheid

Verbeteren algehele gezondheid

Bevordering herstel medische aandoeningen

 

Voor wie is de EWOT zuurstoftherapie?

Het doel is om de zuurstofverzadiging in het bloed te verbeteren en daarmee de gezondheid en welzijn te bevorderen door middel van een zuurstofbehandeling. Zuurstoftherapie kan tijdelijk of langdurig worden gebruikt, afhankelijk van de onderliggende aandoening. Zuurstoftherapie wordt onder meer gebruikt bij longkanker, onvoldoende hartfunctie, astma en bij specifieke hoofdpijnklachten. Maar ook zonder gezondheidsklachten is dit een goede manier van trainen om preventief aan je gezondheid te werken.

Liever cryotherapie in Naaldwijk? Ontdek de voordelen hier!

Contact

Last van weinig energie of een laag immuunsysteem? Cryotherapie helpt!

Last van weinig energie of een laag immuunsysteem? Cryotherapie helpt!

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden