IJsbadtraining

IJsbadtraining

Bij JPT Personal Training & Coaching dagen we je uit om uit je comfortzone te stappen en je fysieke en mentale grenzen te verleggen met onze ijsbadtraining. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

arrow-down

Bij JPT Personal Training & Coaching geloven we in het verleggen van grenzen en het omarmen van uitdagingen. Onze ijsbadtraining, onder de deskundige begeleiding van Coach Miranda, is één van de koelste manieren om zowel je fysieke als mentale kracht te vergroten.

Waarom IJsbad-training?

IJsbad-training is meer dan alleen een duik in een koud water bad, het is een krachtige manier om je lichaam en geest te transformeren. Ondergedompeld worden in koud water levert een reeks indrukwekkende voordelen op, zoals:

Verhoogde weerstand: Koude blootstelling kan je immuunsysteem versterken.

Stressvermindering: Het helpt je lichaam om te gaan met stress en angst.

Verhoogde vitaliteit: Je voelt je energieker en alerter na elke sessie.

Coach Miranda

Miranda is een ervaren professional die je zal begeleiden tijdens je ijsbadtraining. Met haar expertise en zorg zorgt ze voor een veilige en effectieve ervaring. Ze zal je helpen om jezelf uit te dagen, je angsten te overwinnen en je doelen te bereiken.

Wie kan deelnemen?

Iedereen kan meedoen aan de ijsbadtraining, ongeacht je niveau of leeftijd. Het is een geweldige aanvulling op je trainingsroutine, of je nu een atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren of gewoon op zoek bent naar een unieke uitdaging.

Belangrijke informatie

De ijsbad-training vindt voornamelijk bij JPT op locatie plaats. Mocht je dit bij jouw op locatie willen, is dit in overleg mogelijk. De training wordt gegeven en door onze coach Miranda, zij is gespecialiseerd en neemt de voorwaarden erg serieus voor je meedoet aan de challenge. Er vinden ademhalingstechnieken plaats, training op basis van mindset en een finish met een bezoek aan het ijsbad. De training kost €99 p.p. (incl. koffie/thee en gezonde snacks).

Meld je aan via info@jptraining of bel 0174 760 800

Ben je klaar om de voordelen van ijsbadtraining te ervaren onder de begeleiding van Coach Miranda? Neem contact met ons op en ervaar het zelf, met een groep of alleen!

Contact

Cliënt neemt contact op met de life coach van de sportschool in Naaldwijk, Westland via de 'contact us' knop
Coaching bij JPT in Naaldwijk

Coaching bij JPT in Naaldwijk

Wil jij graag verandering aanbrengen in je leven maar weet je niet hoe? Miranda en Julien verzorgen 1-op-1 coaching sessies en trajecten op maat. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake-gesprek.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden