Vitale medewerkers: vitaliteitsdag bij JPT

Vitale medewerkers: vitaliteitsdag bij JPT

Een lager ziekteverzuim, hogere productiviteit en een positieve sfeer op de werkvloer. Dit bereik je door goede voeding, voldoende beweging, slaap en ontspanning op de werkplek. Een organisatie die investeert in het welzijn van haar werknemers en die maatregelen neemt om hun vitaliteit op de werkvloer te verhogen, zal veel voordelen ervaren. 

arrow-down

Vitaliteit voor jouw medewerkers

ZET DE GEZONDHEID VAN MEDEWERKERS VOOROP

Wil je de gezondheid van jouw medewerkers een handje helpen? Bij JPT bieden wij vitaliteitsbundels aan om fitheid en vitaliteit op de werkvloer te versterken.

De bundels van JPT zijn pakketten om medewerkers te helpen het meeste uit hun werk te halen. Het biedt de mogelijkheid om zelf een pakket van diensten samen te stellen die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van jouw werknemers. Dit varieert van een Preventief Medisch Onderzoek (vitaliteitscheck), mentale en fysieke trainingen, voedingsadvies tot persoonlijke coaching en stressbeheersing. Deze diensten helpen je als bedrijf bij het aantrekken en behouden van medewerkers, het verbeteren van de productiviteit en het verlagen van het ziekteverzuim.

De vitaliteitsbundel kan je geheel zelf samenstellen naar de wensen van jouw bedrijf. Meer weten over de mogelijkheden? Kom langs voor een kopje ☕.

Laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier of neem direct contact met ons op via info@jptraining.nl of 0174 760 800 voor meer informatie.

<a href="https://jptraining.nl/pmo/">Preventief Medisch Onderzoek</a>
Preventief Medisch Onderzoek

Hoe zorg je voor fitte en vitale medewerkers? De gezondheid van jouw medewerkers heeft een grote invloed op de gezondheid van jouw bedrijf. Door middel van een Vitaliteitscheck meet je de gezondheid en zetten we deze om in specifieke doelen.

<a href="https://jptraining.nl/cryotherapie/">Cryotherapie</a>
Cryotherapie

Last van weinig energie, huidproblemen, langdurige blessures of een laag immuunsysteem? Cryotherapie helpt!

<a href="https://jptraining.nl/stoel-en-bedrijfsmassage/">Massage op locatie</a>
Massage op locatie

Stoelmassage is een vorm van massage die wordt uitgevoerd terwijl de ontvanger zit op een speciale massage stoel. In tegenstelling tot andere vormen van massage, wordt er gewerkt met de kleding aan. De massage bewegingen worden uitgevoerd op de nek, schouders, armen, rug, bovenbenen en kuiten.

<a href="https://jptraining.nl/workshopwerkenplezier/">Workshop werk & plezier</a>
Workshop werk & plezier

Workshop werk en plezier is een manier om jouw team te helpen om meer samen te werken. Het is een interactieve manier om mensen samen te brengen en te helpen om betere resultaten te behalen door te leren hoe ze samen kunnen werken om beter te presteren.

<a href="https://jptraining.nl/voedingenlifestyle/">Workshop Hormonen</a>
Workshop Hormonen

Last van stemmingswisselingen, slapeloosheid of gewichtstoename? Hormonen spelen een belangrijke rol in al deze processen. In de Workshop Hormonen in Balans leer je alles over de werking van hormonen en hoe je ze in balans kunt brengen.

<a href="https://jptraining.nl/Coaching/">Workshop Recharge</a>
Workshop Recharge

Voel je je futloos, gestrest of heb je gewoon even een reset nodig? Dan is de Workshop Recharge bij JPT perfect voor jou! In deze praktische workshop leer je hoe je je mentale en fysieke energie kunt herladen. Je ontdekt tips over gezonde voeding, stressmanagement, slaapverbetering en effectief bewegen.

<a href="https://jptraining.nl/slaaptherapie/">Workshop 'Slapen als een roos"</a>
Workshop 'Slapen als een roos"

Slaap jij wel eens slecht? Ben je moe wakker, heb je moeite om in slaap te vallen of word je 's nachts vaak wakker? Dan is de workshop Slapen als een Roos wellicht iets voor jou!

<a href="https://jptraining.nl/gezonde-voeding/">Gezonde voeding</a>
Gezonde voeding

Voeding is een belangrijk onderdeel van een goede gezondheid. Onze voedingscoach kan jouw medewerkers helpen gezonder te eten door middel van o.a. een workshop of voedingsadvies op maat.

<a href="https://jptraining.nl/stress-burn-out/">Stress & Burn-out</a>
Stress & Burn-out

Kan jij of een van je medewerkers coaching gebruiken op het gebied van stress of (het voorkomen van) een burn-out? Onze coaches Julien en Miranda zorgen dat al die goede eigenschappen die jou zo uniek maken weer voor je gaan werken in plaats van tegen je!

<a href="https://jptraining.nl/werkplekonderzoek/">Werkplekonderzoek</a>
Werkplekonderzoek

Het doel is om de beste condities te creëren voor een optimale prestatie, comfort en gezondheid van de werknemers. Er wordt gekeken naar verschillende aspecten zoals het licht, temperatuur, geluid, ventilatie, ergonomie, werkruimtes en meubilair.

<a href="https://jptraining.nl/mindfulness/">Mindfulness</a>
Mindfulness

Mindfulness betekent dat je je aandacht richt op het hier en nu en de waarneming accepteert zoals het is. Mindfulness is een manier van leven waarbij je aandacht en bewustzijn gebruikt om je leven te verrijken.

<a href="https://jptraining.nl/personal-trainer/">Sporten bij JPT of op locatie</a>
Sporten bij JPT of op locatie

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.

<a href="https://jptraining.nl/personal-trainer/">Yoga</a>
Yoga

Stress op de werkvloer? Yoga kan een uitkomst bieden! Met yoga voor bedrijven ervaar je de positieve effecten van yoga op zowel lichaam als geest, wat leidt tot meer ontspanning, focus en productiviteit.

<a href="https://jptraining.nl/personal-trainer/">Bootcamp</a>
Bootcamp

Een unieke teambuildingsactiviteit die je medewerkers fitter en sterker maakt! In de Workshop Bootcamp voor Bedrijven ervaar je samen met je collega's een uitdagende en motiverende work-out. Onder begeleiding van een ervaren instructeur ga je aan de slag met diverse kracht- en conditieoefeningen.

Contact met JPT in Naaldwijk

Cliënt neemt contact op met de life coach van de sportschool in Naaldwijk, Westland via de 'contact us' knop
Snel en voorspoedig herstel

Snel en voorspoedig herstel

We hanteren een eigentijdse aanpak die duidelijk zijn vruchten afwerpt. Onze fysiotherapeuten Martijn, Julien, Eveline en Sascha adviseren, behandelen en begeleiden.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden