Ontspanningsmassage bij JPT

Ontspanningsmassage bij JPT

arrow-down

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om te ontspannen en de dagelijkse stress en spanningen van het leven te verminderen. Tijdens een ontspanningsmassage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. Het is een perfecte manier om lichaam en geest te verjongen en nieuwe energie op te doen.

Hoe kan een ontspanningsmassage mij helpen?

Een ontspanningsmassage kan helpen bij het verminderen van pijn, spanning en stress. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de slaap, het verminderen van de symptomen van angst en depressie, en het verbeteren van de algehele stemming. Bovendien kan het helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam.

Tijdens een ontspanningsmassage wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken om de spieren te ontspannen. Dit kan variëren van zachte, rustgevende bewegingen tot meer intensieve massagetechnieken, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Het is belangrijk dat de masseuse de juiste druk en intensiteit biedt om de specifieke behoeften van het lichaam aan te pakken.

Een ontspanningsmassage kan variëren in duur en intensiteit, afhankelijk van de ernst van de klachten. Sommige mensen kunnen de massage als pijnlijk ervaren, vooral als er sprake is van spanningen of blokkades in de spieren. Het is daarom belangrijk om de masseuse op de hoogte te stellen van eventuele pijn of ongemak tijdens de massage.

 

Wil je een ontspanningsmassage bij JPT boeken?

Vul onderstaand formulier in, mail naar info@jptraining.nl of bel naar 0174 760 800 om een ontspanningsmassage te boeken.

 

Of toch op zoek naar een andere massagetechniek?  JPT biedt ook de volgende massages aan:

Contact

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is in de eerste plaats ontzettend genieten. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.