Stoel- en bedrijfsmassage

Stoel- en bedrijfsmassage

Stoelmassage is een vorm van massage die wordt uitgevoerd terwijl de ontvanger zit op een speciale massage stoel. In tegenstelling tot andere vormen van massage, wordt er gewerkt met de kleding aan. De massage bewegingen worden uitgevoerd op de nek, schouders, armen, rug, bovenbenen en kuiten.

arrow-down

Stoel- en bedrijfsmassage

Een stoel- en bedrijfsmassage is een vorm van massage die steeds populairder wordt in bedrijven en kantoren. Het biedt werknemers de mogelijkheid om te ontspannen en stress te verminderen tijdens de werkdag. Het is een snelle en effectieve manier om spanning en vermoeidheid te verminderen, wat kan leiden tot betere prestaties en een verhoogde productiviteit.

Een stoel- en bedrijfsmassage is een korte massage van ca. 20 minuten die wordt uitgevoerd op een speciale massagestoel. Onze masseuses richten zich voornamelijk op de rug, nek, schouders en armen, omdat dit de gebieden zijn die het meest gevoelig zijn voor spanning en stress tijdens het werk.

Voordelen stoel- en bedrijfsmassage

De voordelen van een stoel- en bedrijfsmassage zijn talrijk. Ten eerste kan het de bloedcirculatie verbeteren en de spieren ontspannen, wat kan helpen bij het verminderen van pijn en stijfheid. Het kan ook bijdragen aan een betere houding, omdat de massage helpt om spierspanning in de rug en nek te verminderen.

Daarnaast kan een stoel- en bedrijfsmassage helpen bij het verminderen van stress en angst. Dit is vooral belangrijk voor werknemers die lange uren werken of onder grote druk staan. Door regelmatig een massage te krijgen, kunnen werknemers zich ontspannen en verfrist voelen, wat kan bijdragen aan een betere mentale gezondheid en welzijn.

Een ander voordeel van een stoel- en bedrijfsmassage is dat het kan bijdragen aan een betere werksfeer en teambuilding. Werknemers die regelmatig massages krijgen, kunnen zich meer gewaardeerd en verzorgd voelen door hun werkgever. Dit kan leiden tot meer tevredenheid op het werk en een betere werkcultuur.

Vitaliteit op de werkvloer

Het is belangrijk om op te merken dat een stoel- en bedrijfsmassage geen vervanging is voor regelmatige lichaamsbeweging en gezonde voeding. Het is echter een waardevolle aanvulling op een gezonde levensstijl en kan helpen bij het verminderen van de negatieve effecten van langdurig zitten en werken.

Als werkgever kun je ervoor kiezen om stoel- en bedrijfsmassages aan te bieden aan je werknemers als onderdeel van een programma om vitaliteit op de werkvloer te realiseren en/of vergroten. In combinatie met onze andere diensten zoals Preventief Medisch Onderzoek, personal training, mindfulness workshops en coaching helpen wij graag om de fysieke en mentale gezondheid van jou en je medewerkers te verbeteren.

 

Wil je een stoel- en bedrijfsmassage bij JPT boeken?

Vul onderstaand formulier in, mail naar info@jptraining.nl of bel naar 0174 760 800 om een stoel- en bedrijfsmassage te boeken of om meer informatie te ontvangen over onze vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven.

 

Of toch op zoek naar een andere massagetechniek?  JPT biedt ook de volgende massages aan:

Contact

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is in de eerste plaats ontzettend genieten. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.