Bindweefselmassage
arrow-down

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die gericht is op het herstellen van de elasticiteit en de gezondheid van het bindweefsel. Bindweefsel is het weefsel dat de verschillende structuren in ons lichaam met elkaar verbindt. Het bindweefsel omvat niet alleen de huid, maar ook de spieren, pezen, botten en organen. Een goede gezondheid van het bindweefsel is essentieel voor het behoud van de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van ons lichaam.

Bindweefselmassage werkt door middel van druk op de verschillende lagen van het bindweefsel. Door de druk op het bindweefsel te variëren, kan de massage de elasticiteit van het weefsel verbeteren en eventuele blokkades of spanningen losmaken. Dit kan helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de bewegingsvrijheid. Bindweefselmassage kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst, omdat het de bloedtoevoer en de circulatie van zuurstof naar de spieren verbetert.

Werkwijze bindweefselmassage

Bindweefselmassage kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan het worden toegepast op specifieke delen van het lichaam, zoals de nek of de rug. Maar het kan ook worden gebruikt als een volledige lichaamsmassage. Bindweefselmassage kan worden gedaan met de handen, maar ook met speciale instrumenten zoals een massage roller of een speciale massage bal.

Een sessie bindweefselmassage kan variëren in duur en intensiteit, afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Voor wie is bindweefselmassage geschikt?

Bindweefselmassage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Het kan worden gebruikt om pijn en spanningen te verminderen, maar het kan ook helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn. Bindweefselmassage kan bijvoorbeeld helpen bij het verminderen van hoofdpijn, spierpijn, nek- en schouderklachten en rugklachten.

 

Wil je een bindweefselmassage bij JPT boeken?

Vul onderstaand formulier in, mail naar info@jptraining.nl of bel naar 0174 760 800 om een bindweefselmassage te boeken.

 

Of toch op zoek naar een andere massagetechniek?  JPT biedt ook de volgende massages aan:

Contact

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is in de eerste plaats ontzettend genieten. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden