Hotstone massage

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage techniek waarbij warme steen worden gebruikt om de spieren te verwarmen en te helpen ontspannen.

arrow-down

Hotstone massage

Een hotstone massage is een heerlijke en ontspannende massage die gebruik maakt van warme stenen om de spieren te ontspannen en de algehele gezondheid en het welzijn te verbeteren. Tijdens de massage worden platte, gladde stenen van verschillende grootte gebruikt die verwarmd zijn tot een comfortabele temperatuur.

De stenen worden op bepaalde plekken op het lichaam geplaatst, zoals op de rug, de buik en de handen. De warmte van de stenen helpt de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. Onze masseuses gebruiken de stenen ook om zachte druk uit te oefenen op de spieren en zo de spanning te verminderen.

Waarom kiezen voor een hotstone massage?

Een hotstone massage kan helpen bij het verminderen van pijn, spanning en stress. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de slaap, het verminderen van de symptomen van angst en depressie, en het verbeteren van de algehele stemming. Bovendien kan het helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam.

Voor wie is een hotstone massage geschikt?

Een hotstone massage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Het kan variëren in duur en intensiteit, afhankelijk van de ernst van de klachten. Sommige mensen kunnen de massage als pijnlijk ervaren, vooral als er sprake is van spanningen of blokkades in de spieren. Het is daarom belangrijk om de masseuse op de hoogte te stellen van eventuele pijn of ongemak tijdens de massage.

 

Wil je een hotstone massage bij JPT boeken?

Vul onderstaand formulier in, mail naar info@jptraining.nl of bel naar 0174 760 800 om een hotstone massage te boeken.

 

Of toch op zoek naar een andere massagetechniek?  JPT biedt ook de volgende massages aan:

Contact met JPT in Naaldwijk

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is in de eerste plaats ontzettend genieten. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.