Sportmassage
arrow-down

Sportmassage

Een sportmassage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de prestaties van sporters en het verminderen van het risico op blessures. Deze massage is populair bij zowel professionele als amateursporters en wordt vaak gebruikt om spierpijn en stijfheid te verminderen na een intensieve training of wedstrijd.

Voordelen sportmassage

Een sportmassage kan verschillende voordelen bieden voor sporters. Ten eerste kan het de bloedcirculatie in het lichaam verbeteren, waardoor de spieren sneller herstellen na een intensieve training of wedstrijd. Dit kan leiden tot een sneller herstel en een verbeterde prestatie in de toekomst.

Daarnaast kan een sportmassage helpen bij het verminderen van spierspanning en het verlichten van pijn en stijfheid. Hierdoor kunnen sporters hun prestaties verbeteren en hun blessure-risico verminderen.

Een sportmassage kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst bij sporters. Dit kan vooral nuttig zijn voor sporters die onder grote druk staan, zoals tijdens grote wedstrijden of kampioenschappen.

Technieken sportmassage

Tijdens een sportmassage worden verschillende massagetechnieken gebruikt, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Dit kan variëren van diepe weefselmassage tot meer ontspannende technieken. Onze professionele masseuses zijn in staat om de juiste technieken te selecteren om jouw specifieke situatie aan te pakken.

Sportmassage niet alleen voor professionele sporters

Het is belangrijk om op te merken dat een sportmassage niet alleen voor professionele sporters is. Iedereen die regelmatig sport of fysiek actief is, kan baat hebben bij een sportmassage. Het kan helpen bij het verminderen van pijn en stijfheid na een training of wedstrijd en kan bijdragen aan een sneller herstel.

 

Wil je een sportmassage bij JPT boeken?

Vul onderstaand formulier in, mail naar info@jptraining.nl of bel naar 0174 760 800 om een sportmassage te boeken.

 

Of toch op zoek naar een andere massagetechniek?  JPT biedt ook de volgende massages aan:

Contact

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is goed voor lichaam & geest!

Massage is in de eerste plaats ontzettend genieten. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden