Herstel van gescheurde kruisbanden met Fysio-Bodytec

Herstel van gescheurde kruisbanden met Fysio-Bodytec

arrow-down

Een gescheurde kruisband kan een vervelende blessure zijn. Dit kan kniepijn, zwelling en bewegingsbeperking veroorzaken. Vaak is een operatie nodig om de kruisband te herstellen, maar ook fysiotherapie en lichaamsbeweging spelen een belangrijke rol bij het herstel van gescheurde kruisbanden. Fysio-Bodytec kan hierbij een effectief hulpmiddel zijn.

Wat is Fysio-Bodytec?

Fysio-Bodytec is een innovatieve trainingsmethode die gebruik maakt van elektrische impulsen. Deze pulsen stimuleren de spieren en zorgen voor extra kracht en activatie. Tijdens het sporten draagt ​​de klant een speciaal pak met elektroden zodat alle grote en kleine spiergroepen optimaal worden gestimuleerd. Deze methode verhoogt de spiermassa, werkt mee aan de conditie en versterkt de spieren.

Fysio-Bodytec inzetten bij het herstel van gescheurde kruisbanden

Tijdens het herstel van gescheurde kruisbanden is het belangrijk om de spieren rond de knie te versterken en te stabiliseren. Met behulp van het Fysio-Bodytec kunnen de spieren worden gestimuleerd, wat leidt tot een sneller herstel en een betere spierkracht. Er kan voor gekozen om de Bodytec impulsen lokaal toe te passen, waardoor de beenspieren worden getraind. Dit heeft een positief effect op het herstel en kan ook ingezet worden in de periode dat de knie nog niet belast mag en/of kan worden.

Fysio-Bodytec kan worden gebruikt naast de reguliere fysiotherapie, waardoor het herstelproces wordt versneld en de klant sneller kan bewegen en handelen.

Voordelen Fysio-Bodytec naast herstel van gescheurde kruisbanden

Naast spierversterking biedt Fysio-Bodytec nog meer voordelen voor het herstel:

  • Het helpt pijn te verlichten en zwelling te verminderen.
  • Fysio-Bodytec kan het de mobiliteit verbeteren.
  • Het helpt de coördinatie te verbeteren.
  • Het kan je algemene gevoel van welzijn verbeteren.

 

Wil je Fysio-Bodytec inzetten voor herstel van jouw blessure?

Vul onderstaand formulier in, mail naar info@jptraining.nl of bel naar 0174 760 800.

Contact met JPT in Naaldwijk