Golftraining: een geweldige manier om je lichaam te versterken en je golfprestaties te verbeteren!

Golftraining: een geweldige manier om je lichaam te versterken en je golfprestaties te verbeteren!

arrow-down

Golftraining bij JPT in het Westland

Golftraining bij JPT in het Westland
  • Prestaties verbeteren op de golfbaan
  • Verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen
  • Meer stabiliteit waardoor de swing een betere herhaalbaarheid krijgt
  • Betere coördinatie door het als geheel sterker maken van alle betrokken spieren
  • Ook bij de laatste holes in staat om je swing constant te houden

Waarom Golftraining bij JPT?

Golfen is niet alleen een geweldige manier om buiten te zijn en te genieten van het prachtige landschap, het is ook een uitstekende vorm van lichaamsbeweging. Door regelmatig te trainen en te spelen, kan golf helpen om je hele lichaam te versterken en te verbeteren. Maar helaas is golf ook een sport waarbij vervelende blessures op de loer liggen. Daarom hebben wij een speciale golftraining ontwikkeld waarmee golfers op elk niveau hun lichaam kunnen versterken en hun golfprestaties kunnen verbeteren.

Voordelen golftraining

Met deze golftraining door onze Personal Trainer Monique werken jullie samen aan het versterken van je core, het verbeteren van je mobiliteit en het vergroten van de algemene kracht. De voordelen van deze training zijn:

  • Versterking van de core

De core is het centrum van het lichaam en is essentieel voor golfen. Sterke core-spieren helpen je bij het draaien en bewegen van je lichaam tijdens het golfen, en verminderen (de kans op) rugklachten en andere blessures. Een bijkomend voordeel is dat door het versterken van de core, je ook je stabiliteit en balans verbeterd.

  • Verbetering van de mobiliteit

Mobiliteit is een belangrijk onderdeel van golfen, vooral als het gaat om het bereiken van de juiste swing. Door regelmatig een golftraining te volgen, kan je je mobiliteit verbeteren en je flexibiliteit vergroten. Dit kan leiden tot een verbeterde swing en meer precisie bij het putten.

  • Verhoging van de algehele kracht

Golf vereist kracht in veel verschillende spiergroepen, zoals de armen, benen, rug en schouders. Door Personal Training bij JPT en de golftraining van Monique, kan je deze spieren versterken en je algemene kracht vergroten. Een sterker lichaam kan je helpen om verder te slaan en meer precisie te hebben bij het raken van de bal.

  • Verbetering van de balans

Balans is essentieel voor golfen, vooral bij het putten en bij het slaan van de bal vanuit moeilijke posities. Met golftraining kan je je balans verbeteren en je vermogen om stabiel te blijven tijdens het slaan van de bal vergroten.

  • Vermindering van stress en verbetering van de geestelijke gezondheid

Naast golftraining, heeft regelmatig golfen ook het voordeel dat het je kan helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van je geestelijke gezondheid. Door buiten te zijn, te genieten van de frisse lucht en de natuurlijke omgeving, kan golfen een rustgevende en ontspannende activiteit zijn die kan helpen om je geest te ontspannen en stress te verminderen. Merk je dat je ondanks het golfen toch last blijft houden van stress en spanning? Denk dan ook eens aan onze business & lifestyle coaches die je kunnen helpen bij het verminderen van stress.

 

Wil je golftraining inzetten om jouw lichaam te versterken en je golfprestaties te verbeteren?

Vul onderstaand contactformulier in, mail naar info@jptraining.nl of bel naar 0174 760 800.

Contact met JPT in Naaldwijk

Waarom zuurstoftherapie bij JPT in Naaldwijk!
Meer stabiliteit, mobiliteit, kracht, balans en coördinatie? Start met Golftraining bij JPT!

Meer stabiliteit, mobiliteit, kracht, balans en coördinatie? Start met Golftraining bij JPT!

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden