Ik miste de motivatie, die heb ik nu weer gevonden.

Ik miste de motivatie, die heb ik nu weer gevonden.

“JPT is een naam die ik veel voorbij zag komen. Ik ben bij JPT aan de slag gegaan omdat ik echt die stok achter de deur nodig had en de motivatie zocht om mijn gezondheid weer op nummer 1 te zetten.

arrow-down

Tijdens een PT ook nog voedingsadvies krijgen, dat noem ik win-win!

Als eigenaresse van Claire’s Handbag Care, en een prachtig gezin, heeft Claire een druk leven. Ze zocht haar motivatie terug bij JPT.

“JPT is een naam die ik veel voorbij zag komen. Ik ben bij JPT aan de slag gegaan omdat ik echt die stok achter de deur nodig had en de motivatie zocht om mijn gezondheid weer op nummer 1 te zetten. Een druk leven met een baan, huis, man en kinderen zorgt ervoor dat ik dat nogal eens laat verwateren. Het komt nooit uit. Gezondheid ligt niet alleen aan voldoende beweging, maar ook aan voeding.

Stok achter de deur

Personal Trainer Monique en ook voedingscoach, heeft mij begeleidt in de eerste stappen. Tijdens een Personal Training sessie op een tijdstip die voor mij het beste uitkomt, legt Monique uit waar ik op het vlak van voeding nog wat groei kan maken. Daarnaast sta ik elke week op de speciale weegschaal, die niet alleen naar mijn vetpercentage kijkt, maar ook naar spiermassa, BMI en metabolische leeftijd. Je traint in een eigen zaal en hebt dus alle privacy om je verhaal te doen en vragen te stellen om je verder op weg te helpen.

Sportvasten en Vegan Flex

We zijn vorig jaar gestart met Sportvasten om de eerste grote resultaten te boeken. Het is een boost waarmee je je vetverbranding omzet in suikerverbranding. Je verbranding maakt een grote sprong en dat extra duwtje had ik nodig. Vanuit dat punt zijn we verder gaan kijken. Ik heb later in het jaar ook de Vegan Flex gevolgd, waar je meer mag eten, maar de focus ook ligt op Vegan. Iets wat voor mijn lichaam goed werkt en waarbij ik nog wat extra kilo’s verloor. Mijn energielevel was bij deze kuur hoog, dus dat vond ik erg fijn.

Bodytec geeft een extra prikkel

Naast de trainingen die ik bij Monique volg, train ik ook wekelijks bij Mike. Ik vind het lekker om afwisseling te hebben. Elke trainer traint toch anders en die variatie doet mijn lichaam goed. Ik zou het iedereen aanraden om zo nu en dan bij een andere trainer te trainen of 2 keer per week een sessie mee te pakken. Ook volg ik weleens een Bodytec training in de hoogtekamer, omdat ik niet altijd genoeg tijd heb om een heel uur te trainen. Met Bodytec trigger je het lichaam net weer op een andere manier en geef je de juiste ‘prikkel’ die het nodig heeft om weer aan het werk te worden gezet. Je huid wordt strakker, je conditie krijgt een boost en de verbranding wordt aangezet.

Cryotherapie als extra boost voor het immuunsysteem

Ik maak veel gebruik van de plaatselijke cryotherapie om specifieke blessures te verhelpen of verminderen en ga zo nu en dan in de cryo-cabine om mijn weerstand op peil te houden, een echte energie-boost te krijgen en om het ziek worden voor te zijn. Beter voorkomen dan genezen!

Snel schakelen met collega’s

Als ik tijdens een training bij Monique of Mike last krijg van blessures, schakelen ze snel met JPT Body & Mind. Een afspraak met de Manueel Therapeut Sonja is zo gemaakt en ik kan binnen 24 uur terecht. Erg fijn, die korte lijnen.

Na een training neem ik altijd nog even een kopje koffie in de lounge

Het fijne aan JPT is dat ik mijn eigen studio in ga om te trainen en dan echt effectief 60 minuten bezig ben. Je wordt niet afgeleid en focust je echt op de training. Naderhand vind ik het heerlijk om nog even een kopje koffie te drinken in de lounge waar andere klanten zitten die net een goede training hebben gevolgd. Even napraten op je gemak en dan de dag beginnen. Dat vind ik gezellig!

Contact met JPT in Naaldwijk

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.