Blogs van JPT

Blogs van JPT

Met meer dan 20 specialisten, ieder ervaren in hun eigen vakgebied, brengen we je graag op de hoogte van de laatste tips rondom een gezonde levensstijl. Heb je vragen aan onze experts? Neem contact met ons op!

arrow-down

Peet Schrijver verlegt grenzen en behaalt topprestaties!

Peet Schrijver, een sporter met een drive voor nieuwe uitdagingen, besloot onlangs de 10-daagse Sportvasten kuur onder begeleiding van Monique en Jeroen bij JPT aan te gaan. Met een flinke dosis motivatie en onder deskundige begeleiding, stortte Peet zich vol overgave op dit avontuur. En met verbluffende resultaten!

De drijfveren van Peet

“Al geruime tijd was Sportvasten een uitdaging voor Peet. Als sporter die altijd op zoek is naar manieren om zijn grenzen te verleggen, zag hij in Sportvasten een unieke kans om zijn lichaam en geest op een nieuw niveau te brengen. De positieve ervaringen van andere sporters bij JPT gaven hem de extra motivatie om de sprong te wagen.

Een gestructureerde aanpak met optimale begeleiding

Na een intakegesprek en uitgebreide meting bij Monique, startte Peet met de Sportvasten kuur. Het voeding- en trainingsschema werden strikt gevolgd, met een sterke nadruk op mentale focus en discipline. De begeleiding van Monique en Jeroen was daarbij van onschatbare waarde. Zij voorzagen Peet van waardevolle tips, adviezen en de nodige dosis motivatie om vol te houden.

Ongelooflijke resultaten na 10 dagen

De 10-daagse Sportvasten kuur bleek voor Peet een grote transformatie. Hij zag niet alleen de kilo’s eraf vliegen, maar ervaarde ook een verbetering van zijn conditie en energieniveau. De afname van visceraal vet (buikvet) was een extra bonus.

Peet’s resultaten:

Sportvasten 10 daagse kuur afbouwen voeding/vasten/opbouwen voeding en dagelijks 30 minuten een cardio training. Sportvasten 10 dagen en 1 maand na de kuur:
– Gewicht 112 kg
– Vetpercentage 27.8%
– Visceraal vet (buikvet) 16
– Omvang buik 109 cm

Na 10 dagen kuur
– Gewicht 106.7 kg
– Vetpercentage 24.9%
– Visceraal vet 14
– Buikomvang 104 cm

Na 1 maand
– Gewicht 105.8 kg
– Vetpercentage 22.9%
– Visceraal vet 13
– Daarbij over gehele periode toename spiermassa 0.7 kg

Peet over zijn ervaring

“Het Sportvasten was een intense, maar ongelooflijk waardevolle ervaring. De combinatie van voeding, vasten en training heeft me enorm veel gebracht. Ik voel me fitter, sterker en heb een ongekende boost van energie gekregen. Sportvasten is echt een aanrader voor iedereen die zijn lichaam en geest tot het uiterste wil testen en optimaal wil presteren.”

Een blijvende inspiratie

Peet’s verhaal is een inspiratie voor velen. Het bewijst dat Sportvasten, met de juiste begeleiding en motivatie, verbluffende resultaten kan opleveren. Ben jij klaar om net als Peet je grenzen te verleggen en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij JPT.