PMO - Euro West

PMO - Euro West

arrow-down

Bewustwording van fitheid en gezondheid

Wij hebben namens Euro West een Preventief Medisch Onderzoek afgenomen bij JPT om onze medewerkers bewuster te maken van hun gezondheid en hen de mogelijkheid te bieden hier aan te werken op een persoonlijke en effectieve manier. Met meerdere diensten onder één dak die gefocust zijn op fysieke én mentale gezondheid, biedt dit een perfecte kans voor onze medewerkers om hier aan te werken.

Korte lijnen

Wij hebben al korte lijnen met JPT doordat diverse personen binnen onze organisatie bij hen trainen en daarom was de aansluiting vlot gevonden. Voorheen zijn we langs gekomen bij JPT om de mogelijkheden te bespreken en te kijken op wat voor manier we onze medewerkers konden ondersteunen. Aan de hand van het Preventief Medisch Onderzoek hebben de medewerkers inzicht gekregen in onder andere hun bloeddruk, cholesterol, vetpercentage, viscerale vet, gewicht, BMI, evenwicht en metabolische leeftijd.

Door middel van het onderzoek komt direct een scan naar voren waar overzichtelijk de resultaten staan vermeld. Door middel van de uitslag worden resultaten besproken en waar nodig advies gegeven over het vervolg. De medewerkers hadden hierin de mogelijkheid om een dienst af te nemen bij JPT om hun gezondheid te verbeteren en aan zichzelf te kunnen werken.

Een warme samenwerking

Wij waren erg enthousiast over de warme en persoonlijke samenwerking die we met JPT hebben gehad. Iedereen handelde erg prettig & flexibel. Ook met bijvoorbeeld de vele medewerkers met weinig/geen kennis van de Nederlandse taal was dat voor jullie geen probleem.

Laag ziekteverzuim en fijne werksfeer

Ons verzuim was al zeer laag, dat was niet per se een drijfveer om het PMO af te nemen. Maar we zien wel dat iedereen met een positieve mind aan de slag gaat binnen Euro West en dat er een fijne werksfeer hangt.

Wij zijn erg blij dat we konden samenwerken met jullie voor de PMO en dit traject is ook prettig verlopen. Er was veel mogelijk en ook qua flexibiliteit was dit goed geregeld. De uitgebreide toelichting tijdens en na het PMO was voor veel mensen erg interessant.

Ook zorgen voor vitaliteit op de werkvloer?

Vul het contactformulier in of neem direct contact op via info@jptraining.nl of 0174 760 800 voor meer informatie over Preventief Medisch Onderzoek bij jouw bedrijf.

Contact met JPT in Naaldwijk