Jeroen is erg kundig, afwisselend en relaxt!

Jeroen is erg kundig, afwisselend en relaxt!

John Heijboer, Commercieel Manager bij Royal Brinkman, traint al een tijd onder begeleiding van fysiotherapeut Jeroen Droppert. Vanwege zijn spierziekte heeft John niet altijd de mogelijkheid gehad volledig te kunnen trainen. Nu kan hij zelfs krachttraining doen!

arrow-down

"Ondanks mijn spierziekte kan ik zelfs krachttraining doen bij JPT Body & Mind!"

John Heijboer, Commercieel Manager bij Royal Brinkman, traint al een tijd onder begeleiding van fysiotherapeut Jeroen Droppert. Vanwege zijn spierziekte heeft John niet altijd de mogelijkheid gehad volledig te kunnen trainen. Nu kan hij zelfs krachttraining doen!

“Ik ben via mijn vrouw bij JPT Body & Mind terecht gekomen. Zij is hier vaker geweest en had hier hele goede ervaringen mee. Ik heb een spierziekte waardoor ik niet altijd even soepel kan bewegen.

Ik ervaar geen pijn, maar de ziekte blokkeert signalen van m’n zenuwen naar m’n spieren. Snelle reflexen kan ik niet goed meer maken dus sporten is lastig en zeker langdurig of zwaar.

Onder begeleiding van fysiotherapeut Jeroen doe ik verschillende oefeningen, waaronder trainen met Bodytec. Dit geeft mijn lichaam kleine schokjes die direct op de spieren zitten en waarbij ik dus op een relatief simpele manier toch mijn krachttraining kan doen.

Ik merk verschil!

Ik ben nu een tijdje bezig en merk echt verschil. Mijn lichaam heeft veel meer kracht en kan zoveel meer aan. Jeroen zorgt ervoor dat elke training afwisselend is en hij pakt het erg professioneel en kundig aan. Hij weet waar die over praat.

Bodytec is een aanrader

Mensen om mij heen weten eigenlijk niet echt wat Bodytec is, terwijl het zo goed voor je is. Niet alleen met een blessure of lichamelijke klacht kun je aan Bodytec doen, maar je kunt het ook als echte sport doen om af te vallen of je conditie op te bouwen.

Ik ben een en al tevreden, ga zo door!”

Contact met JPT in Naaldwijk

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.