Blogs van JPT

Blogs van JPT

Met meer dan 20 specialisten, ieder ervaren in hun eigen vakgebied, brengen we je graag op de hoogte van de laatste tips rondom een gezonde levensstijl. Heb je vragen aan onze experts? Neem contact met ons op!

arrow-down

“Ik had onverklaarbare kuch klachten, die Sonja heeft verholpen” – Marina

“Jarenlang worstelde ik met aanhoudende hoest- en kuch klachten, zonder duidelijke oorzaak. Na een bezoek aan mijn huisarts belandde ik bij een logopedist, die constateerde dat ik moeite had met ademhalen door mijn neus en spanning in mijn schouders, rug en nek voelde. De logopedist, die toevallig de zus van Sonja is, stuurde mij vervolgens door naar Sonja.”

Mijn lichaam gereset

“Sonja heeft in slechts 4 tot 5 behandelingen mijn lichaam als het ware gereset. Dankzij haar behandelmethode adem ik nu gemakkelijk door mijn neus en zijn mijn kuch klachten aanzienlijk verminderd. De behandelingen, die vooral gericht waren op mijn rug en nek, waren comfortabel en voelden aan als zachte kneepjes.

Luisterend oor

Het behandelplan verliep gestructureerd. Na enkele testjes tijdens de eerste sessie voerde Sonja effectieve behandelingen uit. Haar luisterend oor en ervaring kwamen duidelijk naar voren, waarbij ze feilloos aanvoelde wanneer ik behoefte had aan rust tijdens de behandeling of juist behoefte had aan een gezellig praatje.

Ze is een professionele therapeut

Sonja verdient een duim voor haar professionaliteit. Haar kracht om te luisteren, gecombineerd met haar ruime ervaring, maken haar een top manueel therapeut. Ik zou Sonja zeker aanbevelen aan anderen die soortgelijke klachten ervaren. Ze heeft me geholpen om van mijn specifieke klachten af te komen en daar ben ik haar heel dankbaar voor!”