Cursus werk en privé in balans - Eer en Volharding

Cursus werk en privé in balans - Eer en Volharding

arrow-down

Cursus werk en privé in balans - Eer en Volharding

Een aantal weken geleden zijn we begonnen met het geven van de training ‘werk en privé balans’ bij uitvaartbedrijf Eer en Volharding B.V. Voor een bedrijf uit deze branche is het namelijk opperst belangrijk om een juiste balans te vinden.

6 trainingen op locatie
Onze coaches Julien en Miranda zetten zich tijdens 6 trainingen in om de medewerkers van Eer en Volharding meer bij te brengen over het belang van de balans tussen werk en privé. Werk waarbij veel verschillende emoties komen kijken hoeft niet een vergeten onderwerp te worden, maar ook zeker niet het belangrijkste verhaal van de dag.

Angelique van Eer en Volharding geeft aan: “Wij hebben op aanraden van onze arbodienst en een voorgaande fijne samenwerking voor JPT gekozen. Door middel van de training ‘werk en privé in balans’ hebben we onze medewerkers bewuster gemaakt van de scheiding tussen werk en privé en hoe je dit het beste kunt aanpakken. We hebben veel gehad aan de tips en uitleg van coaches Julien en Miranda. Het was een erg fijne samenwerking, er was een hoge betrokkenheid en je merkt dat de coaches erg vakkundig te werk gaan.

Direct toepassen in de praktijk
We hebben gekozen voor een cursus van 6 dagen op onze locatie, om er op deze manier voor te zorgen dat er zoveel mogelijk medewerkers mee konden doen. Bewustwording en afstand creëren zijn punten waar onze medewerkers veel aan hebben gehad en die ze direct kunnen toepassen in het dagelijks leven en in de praktijk op het werk.

JPT, erg bedankt voor de fijne samenwerking!”

Denk je dat jouw medewerkers een training kunnen gebruiken waarbij ze het belang inzien tussen een goede balans tussen werk en privé? Onze coaches staan voor jullie klaar!