Blogs van JPT

Blogs van JPT

Met meer dan 20 specialisten, ieder ervaren in hun eigen vakgebied, brengen we je graag op de hoogte van de laatste tips rondom een gezonde levensstijl. Heb je vragen aan onze experts? Neem contact met ons op!

arrow-down

Chronische rugklachten overwonnen met behulp van fysiotherapeut Sascha

“Ik stapte de wereld van JPT binnen via hun partner Bodytec studio in de Lier, waar een proefles van 12 minuten mij overtuigde om hun unieke trainingsmethode te proberen, vooral vanwege mijn rugproblemen. De combinatie van Bodytec-lessen onder fysiotherapie-begeleiding van Sascha bij JPT, heeft mij van mijn rugklachten afgeholpen.

 

De uitdaging van chronische rugklachten

Door de chronische rugklachten was mijn doel duidelijk: mijn rug en buikspieren sterker maken en gezond houden. Dit bracht me naar Sascha, waar ik nu twee keer per week een Bodytec-les volg, met de geruststelling dat ze, als klachten toenemen, snel kan bijsturen. Bovendien kan ze me op de behandeltafel onder handen nemen indien nodig.

Snel resultaat, minder pijn

Het resultaat? Mijn rugklachten zijn merkbaar verminderd, en zelfs als ik af en toe last heb, loop ik niet maandenlang met pijn rond. Wat opvalt, is dat mijn rug zich nu veel sneller corrigeert dan jaren geleden.

 

Aanbeveling voor JPT

Ik kan JPT niet genoeg aanraden. Niet alleen leveren ze resultaten, maar het hele team straalt professionaliteit en gezelligheid uit. Het is meer dan alleen een fitnessstudio; het is een plek waar ik me ondersteund en begrepen voel.

 

Uitbreiding van diensten

Bij JPT zijn er niet alleen Bodytec-lessen; er zijn ook andere diensten die mijn gezondheid compleet maken. Ik overweeg bijvoorbeeld de deskundigheid van Sonja, de manueel therapeut, en Kimberly, die sportmassages en persoonlijke trainingen aanbiedt.

 

Mijn reis met JPT en Sascha heeft mijn kijk op het beheersen van rugklachten veranderd. Als jij ook op zoek bent naar effectieve, gepersonaliseerde zorg met een professioneel en vriendelijk team, dan is JPT de plek voor jou. Maak de stap, en ontdek de transformatie die ik heb ervaren.”