"3 keer per week trainen in de hoogtekamer heeft mijn conditie naar een hoog niveau gebracht."

"3 keer per week trainen in de hoogtekamer heeft mijn conditie naar een hoog niveau gebracht."

Ongeveer 9 maanden geleden is Timo Raus – eigenaar van Dutch Green Houses – gestart met trainen bij JPT. Eerst trainde hij twee keer per week, maar dat is na een longontsteking aangepast naar drie keer per week en traint hij voornamelijk nog in de hoogtekamer. Met resultaat!

arrow-down

9 maanden geleden is Timo Raus – eigenaar van DutchGreenhouses – gestart met trainen bij JPT. Twee keer per week was hij met Personal Trainer Mike te vinden in één van onze studio’s waar het accent lag op spiermassa ontwikkelen en fitter worden. Met resultaat, want hij werd zeker fitter en zijn vetpercentage ging omlaag. Inmiddels sport hij drie keer per week bij JPT en heeft hij de laatste periode alleen maar in de hoogtekamer getraind. Waarom? Timo deelt graag zijn verhaal met je:

Longontsteking

Helaas liep Timo ongeveer 3 maanden geleden een longontsteking op, waardoor hij even pas op de plaats moest maken. Pijnvrij trainen of überhaupt trainen zat er even niet in, maar door langzaam op te bouwen en door intapen door onze fysiotherapeute Sascha van der Knaap was er steeds meer mogelijk. Vervolgens werd er hard gewerkt aan herstel. Er werd besloten om een extra keer per week te gaan trainen, waardoor Timo drie keer per week ging trainen. Deze trainingen vonden allemaal plaats in de hoogtekamer.

“Dit heeft mijn conditie echt naar een super hoog niveau gebracht. Het gaat zelfs beter dan voor de longontsteking. Door drie keer per week circuittraining te doen in de hoogtekamer, ben ik erg goed hersteld. Het heeft echt zijn vruchten afgeworpen.” In de hoogtekamer koos Personal Trainer Mike voor circuittraining, waarbij het vooral ging om hoog tempo, veel herhalingen en lichte gewichten. Eén ding is zeker: door gebruik te maken van deze unieke dienst in het Westland, heeft Timo veel sneller stappen én grotere stappen kunnen zetten in zijn herstel.

Nu weer met gewichten smijten

Inmiddels is besloten om het trainen in de hoogtekamer iets af te bouwen en weer meer krachttraining erbij te doen. “Nu gaan we weer met gewichten smijten!”. Waar de afgelopen periode vooral de focus lag op lichter trainen en veel herhalingen in hoog tempo, wordt er nu ook weer gewerkt aan het opbouwen van kracht en spiermassa.

Zuurstoftherapie

Een andere dienst waar Timo zich sinds een paar weken aan waagt is onze nieuwe dienst zuurstoftherapie. “Ik weet nog niet wat het me gaat brengen, maar ik wil het zeker regelmatig blijven proberen om te kijken wat de resultaten zijn. Daarom passen we nu elke vrijdag zuurstoftraining toe tijdens de warming-up voor de krachttraining. De overige twee keer dat ik in de week train, blijf ik in de hoogtekamer trainen.”

Timo is blij met zijn keuze om bij JPT te trainen. “Ik train graag bij JPT door de relaxte sfeer. Het is fijn dat alles hier netjes en verzorgd is.” We zijn benieuwd wat onze diensten Timo gaan brengen in de toekomst en hopen dat het met zijn gezondheid alleen nog maar beter gaat.

Wil jij ook gebruik maken van de unieke diensten van JPT?

Wie weet kan trainen in de hoogtekamer of zuurstoftherapie jou ook helpen in jouw herstel of het verbeteren van je gezondheid. Meer informatie? Neem contact op via het onderstaande contactformulier, bel naar 0174 760 800 of mail naar info@jptraining.nl

Contact met JPT in Naaldwijk

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.