Mindfulness

Mindfulness

Wil je meer rust in je hoofd en beter om kunnen gaan met stress en spanning? Wil je bewuster en gelukkiger leven? Dan is Mindfulness bij JPT iets voor jou.

arrow-down

Mindfulness bij JPT in Naaldwijk

Mindfulness bij JPT in Naaldwijk
  • Meer geluk
  • Verhoging van algemene tevredenheid en stemming
  • Toename van motivatie en betrokkenheid
  • Verbetering geheugen, leervermogen en creativiteit
  • Daling in ziekteverzuim
  • Meer veerkracht
  • Verbetering van sociale vaardigheden
  • Verbetering van leiderschapskwaliteiten

Waarom Mindfulness bij JPT?

Mindfulness staat voor bewust zijn in het nu. Bewust van je gevoelens, van wat je denkt, van je omgeving, maar ook de manier waarop je reageert op je omgeving. Door het beoefenen van Mindfulness krijg je betere inzichten, doorbreek je blokkades en ontwikkel je strategieën voor veranderingen en verdere zelfontwikkeling.

Stress en werkdruk

Klachten door stress en werkdruk zijn tegenwoordig helaas een veelgehoord probleem. Daarom biedt onze coach Miranda sessies en trainingen aan op het gebied van Mindfulness, meditatie en coaching.

Tijdens deze sessies leer je wat Mindfulness met je doet door middel van ontspanningsoefeningen, bewustwording en meditatie. Je ontdekt wat de effecten zijn in het dagelijks leven en hoe je het toepast. Dit doet Miranda op een praktische, moderne, effectieve, eenvoudige en niet zweverige manier. De sessies zijn diepgaand en geven veel inzicht. Miranda geeft allerlei handvatten om Mindfulness en meditatie makkelijk te integreren in een druk bestaan.

Mindfulness in het bedrijfsleven

Mindfulness is snel gegroeid binnen het internationale bedrijfsleven. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het de emotionele intelligentie ontwikkelt. De technieken die bij JPT worden toegepast zijn dezelfde technieken als die binnen het internationale bedrijfsleven al worden gebruikt; onder andere bij Google, Samsung en het Amerikaanse marinierskorps. Deze technieken zijn wetenschappelijk onderbouwd door hersenwetenschappers van prominente universiteiten zoals Stanford en Harvard. Tegelijkertijd sluiten de technieken één op één aan op traditionele meditatie methoden als Vipassana en Zen meditatie.

Benieuwd of Mindfulness bij JPT iets voor jou of je bedrijf is?

Vraag naar meer informatie of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier, mail naar info@jptraining.nl of bel naar 0174 760800.

Contact met JPT in Naaldwijk

Mindfulness bij JPT

Mindfulness bij JPT

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden