Dit is de ideale combinatie van diensten voor mij

Dit is de ideale combinatie van diensten voor mij

arrow-down

Succesverhaal | Berry Mulder (Mulder Asparagus)

“Dit is de ideale combinatie voor mij. De combinatie van personal training en Bodytec training maakt het voor mij compleet.”

Berry Mulder, mede-eigenaar van Mulder Asparagus, traint sinds november 2022 bij JPT Personal Training & Coaching bij onze personal trainster Dora. Bij haar traint hij twee keer per week: één keer een uur personal training en één keer 20 minuten personal Bodytec training. Hij is ontzettend blij met deze topper, want zij zorgt ervoor dat het herstel van zijn knieblessure voorspoedig verloopt én dat hij steeds fitter wordt.

Geen blessures meer door trainen

Na een slijmbeursontsteking en een knie-operatie, kwam Berry in aanraking met JPT. Via anderen had hij succesverhalen gehoord van mensen met blessures en die door trainen bij JPT van deze blessures af kwamen. Dat wilde hij ook, dus zo startte hij zijn eigen traject bij JPT. Inmiddels heeft hij bijna geen last meer van zijn knieblessure. Hij merkte al snel verbetering door de krachttraining en kan nu alles weer doen qua sport. Ook heeft hij recent het wielrennen weer op kunnen pakken.

Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen? Door meerdere keren per week te trainen, af en toe cryotherapie en voedingsadvies. Deze combinatie van kleine aanpassingen en effectieve diensten, hebben grote veranderingen teweeg gebracht. Dingen die hij in de toekomst blijft doen, want hij is de afgelopen tijd veel fitter geworden en heeft als doel om nóg fitter worden.

Ideale combinatie van diensten

Op deze manier begeleid worden is de ideale combinatie voor Berry. Twee keer per week sporten, waarvan één keer slechts 20 minuten een full body workout. Een workout die zeer effectief is, maar waarna je supersnel weer buiten staat. Op deze manier is het dus ook goed te combineren met werk. Want hij kan trainen wanneer dat voor hem uitkomt en na het sporten staat hij snel weer buiten en kan hij dus direct weer aan de slag in zijn bedrijf.

Berry is enthousiast over het trainen bij JPT en bij zijn trainster Dora. Hij zou het iedereen aanraden om bij JPT te trainen. Zeker aan mensen die – net als Berry – niet zo goed weten wat ze zelf moeten doen in een sportschool. “Die begeleiding heb ik echt nodig en de begeleiding door Dora is top.”

Ook vind Berry het fijn dat hij altijd gebruik kan maken van de diverse andere diensten van JPT. Bijvoorbeeld fysiotherapie, mocht het in de toekomst een keer nodig zijn. Maar ook spinnen in de hoogtekamer is iets wat hij in de toekomst waarschijnlijk nog gaat doen. Bij het wielrennen is het op dit moment nog wel eens een uitdaging om mee te komen met de groep, maar door te werken aan zijn uithoudingsvermogen in de hoogtekamer kan hij hier vast en zeker verandering in brengen. Een mooie uitdaging voor de toekomst dus!

Ook zo’n positieve ervaring met JPT?

Wij danken Berry voor zijn mooie woorden over JPT en hopen hem nog lang te kunnen begeleiden met onze diverse diensten. Wil jij net zo’n positieve ervaring met JPT als Berry? Vul het contactformulier in of neem direct contact op via info@jptraining.nl of 0174 760800.

Contact met JPT in Naaldwijk

Gratis intake

Gratis intake

Wil je ook sporten bij JPT en ben je benieuwd welke diensten het beste bij jouw doelen passen? Plan nu een gratis intake gesprek in met Jeroen!