Personal Training Wateringen

Personal Training Wateringen

Bereik jouw fitnessdoelen met onze personal training in Wateringen. Bij JPT Training & Coaching! Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden. Personal Training in Wateringen helpt je hier bij.

arrow-down

Personal Training bij JPT in Wateringen

Personal Training bij JPT in Wateringen
  • Deskundige 1-op-1-begeleiding van een gespecialiseerde personal trainer/coach.
  • Trainen op een tijdstip wat jou het beste uitkomt in privacy en een luxe ambiance.
  • Totaalconcept van diensten onder één dak
  • Maak onderdeel uit van de JPT Community
  • Binnen 5 weken gegarandeerd resultaat.
  • Uitgebreide vitaliteitstest voordat jouw trainingsplan wordt opgesteld.
  • Jouw trainingsprogramma is geheel gebaseerd op jouw mentale- en fysieke doelen.
  • Tussentijdse metingen leiden je gefaseerd naar het einddoel.

Waarom Personal Training bij JPT in Wateringen?

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.

Bij JPT Personal Training & Coaching vlakbij Wateringen is iedereen welkom en staat persoonlijke aandacht voorop. Samen met jouw Personal Trainer stel je realistische doelstellingen op fysiek- en/of mentaal gebied. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en je sport in een luxe ambiance in privacy. Veel Westlandse ondernemers zijn je al voorgegaan en trainen onder begeleiding van een professionele Personal Trainer/coach. Als klant train je op afspraak op een tijdstip dat jou het beste schikt. Onze trainers zijn een stok achter de deur; de begeleiding is gefocust op het behalen van fysieke- en mentale doelen en jou de beste versie van jezelf te laten worden. In 5 weken tijd behaal je gegarandeerd resultaat! Durf jij de uitdaging aan? Start met Personal Training in Wateringen.

MEDISCHE TRAINING

Beperkte bewegingsvrijheid en pijn/langdurige blessures kunnen veel invloed op je plezier in het leven hebben. Lichamelijke problemen kunnen o.a. ontstaan door een verkeerde houding tijdens dagelijkse bezigheden, RSI (kans), stressfactoren, hart- en vaatziekten, obesitas (overgewicht), gewrichtsaandoeningen, diabetes, bekkeninstabiliteit en andere oorzaken. Daarom is onze medische training, onder begeleiding van één van onze specialisten, echt iets voor jou.

Word nu lid bij JPT in Wateringen

Start vandaag nog met personal training bij JPT in Wateringen. Lid worden is heel eenvoudig: vul je contactgegevens in en wij nemen contact met je op zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen.

Waarom zuurstoftherapie bij JPT in Naaldwijk!
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JPT in Wateringen en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie over onze mogelijkheden