Workshop Werk & Plezier

Workshop Werk & Plezier

We hebben het allemaal druk. We hebben allemaal taken die gedaan moeten worden. We krijgen allemaal druk van de mensen om ons heen. Maar we moeten ons leven in balans houden. We moeten ervoor zorgen dat we tijd hebben voor onszelf, voor ons werk en voor onze relaties.

arrow-down

Hoe gezond is jouw werkplek?

Het is belangrijk om tijd te maken voor zowel werk als privé. We moeten er zeker van zijn dat we onze verplichtingen op het werk nakomen, maar we moeten ook zorgen dat we onze persoonlijke levensstijl niet verwaarlozen. We moeten ervoor zorgen dat we onze behoeften aan rust, ontspanning en sociale interactie waarmaken.

In deze tijd is het des te belangrijker om goed aan jouw gezondheid te blijven werken en de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Wij vinden de gezondheid van medewerkers erg belangrijk, ook die van anderen. Daarom is de workshop Werk en Plezier opgezet, om handvaten te krijgen waar medewerkers direct mee aan de slag kunnen.

Laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier of neem direct contact met ons op via info@jptraining.nl of 0174 760 800 voor meer informatie.

Contact