Blogs van JPT

Blogs van JPT

Met meer dan 20 specialisten, ieder ervaren in hun eigen vakgebied, brengen we je graag op de hoogte van de laatste tips rondom een gezonde levensstijl. Heb je vragen aan onze experts? Neem contact met ons op!

arrow-down

Wat logopedie niet kon oplossen, leek JPT te ‘resetten’ – Cindy

“Mijn kennismaking met JPT Personal Training & Coaching begon dankzij een vriend die vergelijkbare klachten had. Schorheid en keelpijn na een dag werken hadden invloed op mijn dagelijks leven. Logopedie bood geen verlichting, maar mijn vriend, die baat had bij de behandelingen, stuurde me naar Sonja, Manueel Therapeut bij JPT.”

Vanaf het allereerste moment merkte ik een verschil

“Na elke behandeling voelde ik dat mijn lichaam reageerde, en de schorheid na een werkdag verdween geleidelijk. Wat logopedie niet kon oplossen, leek JPT te ‘resetten’. Het was een verademing. Het behandelplan was afgestemd op mijn behoeften. Naarmate mijn conditie verbeterde, werden de tussenpozen tussen de sessies langer. Een aanpak die echt op maat gemaakt leek.

Sonja’s persoonlijke aandacht deed me goed

Ze keek niet alleen naar mijn klachten maar paste de behandeling aan mijn specifieke situatie aan. Het voelde alsof ze de tijd nam om mijn lichaam te begrijpen en gericht te werken aan mijn verbetering.

Met een oprechte dankjewel aan Sonja wilde ik mijn waardering uitspreken voor de ‘reset’ die ze mijn lichaam gaf. En ik vond ook dat Manuele Therapie wat meer onder de aandacht moest komen. Ik wist niet dat het zo een effectieve behandeling kon zijn totdat ik bij JPT kwam, en ik geloof dat meer mensen daar wat aan hebben.

Een veelzijdige plek

Wat betreft JPT zelf, het is een veelzijdige plek. Niet alleen manuele therapie, maar ook fysiotherapie, lifestyle coaching, massages en personal training. De holistische aanpak, waarbij niet alleen mijn klachten werden aangepakt maar ook naar mijn houding werd gekeken en blokkades werden opgelost, maakte het plaatje compleet.

De veelzijdigheid van JPT zorgde dat ik ook mijn moeder meenam. Ze worstelde met fysieke klachten na een achillespeesblessure, en vond bij JPT antwoord op haar pijnklachten. Het bekijken van haar houding en het oplossen van blokkades waren belangrijk voor haar herstel.

Mijn verhaal omschrijft hoe JPT Personal Training & Coaching niet alleen mijn leven positief heeft beïnvloed, maar ook dat van mijn moeder. Een aanbeveling die ik vol vertrouwen deel met anderen die op zoek zijn naar holistische zorg.”