"3,5 kilo en 6 cm eraf in 10 dagen met Sportvasten!"

"3,5 kilo en 6 cm eraf in 10 dagen met Sportvasten!"

Onze Personal Trainer Pamela heeft recent onder begeleiding van voedingscoach Monique een 10-daagse Sportvasten kuur gedaan. Met resultaat, want ze is in deze periode 3,5 kilo afgevallen, 6cm in omvang verloren en haar vetpercentage is met 2%punt gedaald. Wat een topper! Hieronder deelt ze haar ervaringen met Sportvasten.

arrow-down

Personal Trainer Pamela deelt haar ervaring met Sportvasten

Pamela is in juni gestart met een 10-daagse Sportvasten kuur. Dit deed ze onder begeleiding bij onze voedingscoach Monique. Pamela geeft aan dat ze nog nooit eerder aan Sportvasten had gedaan, dus dat ze het spannend vond hoe haar lichaam hierop ging reageren. Maar uiteindelijk is ze erg te spreken over haar Sportvasten avontuur en natuurlijk vooral de resultaten. Lees hieronder wat de ervaringen van Pamela zijn met Sportvasten:

De eerste dagen Sportvasten

“De eerste 3 dagen heb je afbouwdagen, dit was voor mij goed te doen. Volgens protocol afbouwen met eten. Ik heb geen moment honger gehad. Ook zagen mensen al veranderingen in de derde dag.”

Het echte werk

“Daarna begonnen de 3 vasten dagen. Ik heb echt geen moment honger gehad, maar eten koken voor mijn gezin heb ik niet gedaan. Dat mochten ze deze dagen zelf doen.” Alles goed en wel, maar ze wilde het niet moeilijker maken voor zichzelf. 😉

“Ik heb de derde dag de switch gemaakt, dus moest de 3 dagen ook volmaken met vasten. Het was precies een heel warm weekend, dus dat was voor mij de derde dag iets zwaarder. Maar door goede begeleiding van Monique ben ik ook deze dag goed doorgekomen!”

De laatste dagen Sportvasten

“Na de vasten dagen kwamen de 4 opbouwdagen. Ik merkte dat ik snel vol zat tijdens de maaltijden die ik moest eten volgens protocol. Mijn lichaam moest echt weer wennen aan voedsel. Wel reageerde mijn smaakpapillen nog beter dan voorheen, dus alle smaken van het eten waren de eerste dag weer heftig.” De resultaten van Sportvasten gaan dus verder dan alleen gewicht, omvang en vetpercentage verlagen/verliezen!

Conclusie en resultaten: Sportvasten is een echte aanrader

Pamela is heel erg te spreken over haar Sportvasten avontuur en raadt het anderen zeker aan: “Het hele traject was voor mij goed vol te houden, door een duidelijk protocol per dag en goede begeleiding van Monique. Suikerbehoefte heb ik totaal niet en blijf eigenlijk zo eten als tijdens de laatste opbouwdagen. Ik slaap beter en heb meer energie!

Niet te vergeten mijn eindresultaat: 3,5 kilo eraf, 2% vetpercentage eraf en 6 cm in omvang eraf. Ik voel me super goed en kan het iedereen aanraden die even een reset willen voor hun lichaam. Ik zal zeker af en toe een minikuur doen om het bij te houden.

Want ook voor ons trainers is het natuurlijk belangrijk om goed voor onszelf te zorgen!”

 

Is Sportvasten ook iets voor jou?

Wil je Sportvasten ook een keer proberen onder begeleiding van één van onze voedingscoaches? Vul het contactformulier hieronder in of neem contact op via info@jptraining.nl of 0174 760 800. We nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met JPT in Naaldwijk

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.