Uitzonderlijke sportervaring bij JPT!

Uitzonderlijke sportervaring bij JPT!

arrow-down

"Als je serieus bent over het behalen van doelen, raad ik JPT zeker aan!"

Renee had een tijd lang last van haar rug en bracht op aanraden van haar zus een bezoek aan JPT. Bodytec in combinatie met fysiotherapie zou iets voor Renee zijn: “Ik heb jarenlang goed kunnen sporten, tot mijn rug pijn ging doen. Ik ben best creatief dus kon gelukkig genoeg manieren bedenken om in beweging te blijven. Ik maakte een afspraak bij JPT. Dit was een goede zet, want ik kon heel gericht trainen om mijn core zo sterk mogelijk te houden.

Ik voel me thuis bij JPT

Bij de eerste stap die ik bij JPT binnen zette, voelde ik mij meteen thuis. Het ziet er prachtig uit en iedere ruimte heeft genoeg sportmaterialen om iedere dag een andere work-out te doen. We zijn na een goed gesprek meteen aan de slag gegaan om mijn core zo sterk mogelijk te houden en ondertussen ook mijn andere persoonlijke doelen vastgelegd. Wat mij ook opviel is dat ze bij JPT ook graag meedenken met de ondernemer. Ze willen weten wie je bent, wat je doet en verbinden andere ondernemers dan ook weer met elkaar. Dit doen ze echt heel erg goed, het voelt dubbel professioneel.

Operatie aan mijn rug

Uiteindelijk was er bij mij toch een operatie nodig, mijn onderste ruggenwervel is afgelopen november vastgezet. Best een pittige operatie met lang herstel. Focus was dus nu om zo fit mogelijk de operatie in te gaan. Samen met JPT heb ik mij echt goed kunnen voorbereiden en was ik er helemaal klaar voor.

Direct Bodytec weer opgepakt toen het mocht!

Dat bleek ook, want na een week was ik alweer flink aan het wandelen. Toen ik weer wat meer mocht doen, heb ik meteen de Bodytec weer opgepakt om zo min mogelijk kracht en spieren te verliezen. Het gaf me veel vertrouwen in het weer bewegen. Ook nu nog steeds geeft het mij net dat stukje focus op mijn rug waardoor ik goed op mijn houding let en goed naar mijn lijf luister. De persoonlijke betrokkenheid van al het personeel is echt heel fijn. Ik voel me altijd comfortabel en veilig tijdens mijn trainingssessies.

Bodytec heeft mij veel vertrouwen en zekerheid gegeven over mijn lichaam, waardoor ik voorbereid was op mijn rugoperatie en snel kon revalideren.

Ik voel me fitter dan ooit te voren!

Het personeel is vriendelijk, deskundig en gepassioneerd. Mijn kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid zijn aanzienlijk verbeterd. Ik voel me energieker, zelfverzekerder en gezonder dan ooit tevoren.

Als je serieus bent over het bereiken van je fitnessdoelen, raad ik JPT ten zeerste aan”.

Ook zo’n positieve ervaring met JPT?

Wil jij net zo’n positieve ervaring met JPT als Renee? Vul het contactformulier hieronder in of neem contact op via info@jptraining.nl of 0174 760 800.

Contact met JPT in Naaldwijk