Sonja heeft mij van mijn rugklachten afgeholpen!

Sonja heeft mij van mijn rugklachten afgeholpen!

Ik kan weer zonder rugklachten functioneren. Daarnaast was ik herstellende van een schouderblessure. Door de behandeling van mijn rug is de beperking in mijn schouder ook minder geworden.

arrow-down

“Mijn naam is Bianca Immerzeel en ik ben bij JPT terecht gekomen via mijn werkgever. Mijn werkgever heeft het personeel in de gelegenheid gesteld om een vitaliteitscheck te doen. Deze check heeft plaatsgevonden bij JPT. Vervolgens heb ik op jullie website gekeken naar alle mogelijkheden en heb ik een afspraak gemaakt bij één van de fysiotherapeuten. Na een behandeltraject bij de fysio ben ik doorverwezen naar Manueel Therapeut E.S. Sonja.

Sonja heeft mij goed geholpen met mijn onderrugklachten. Ik kan weer zonder rugklachten functioneren. Daarnaast was ik herstellende van een schouderblessure. Door de behandeling van mijn rug is de beperking in mijn schouder ook minder geworden.

Duidelijke afspraken

Het behandelplan is goed verlopen. Ik heb voorafgaand een schatting van Sonja gekregen m.b.t. het aantal benodigde behandelingen. We hebben duidelijke afspraken gemaakt. Sonja heeft ook goed uitgelegd hoe zij te werk gaat en wat ik kan verwachten.

Vertrouwd gevoel

Sonja stelt je op je gemak, zij geeft je een vertrouwt gevoel. Ze stelt goede vragen, luistert goed en geeft heldere uitleg. JPT biedt veel verschillende diensten aan onder 1 dak. Je kan zowel voor fysieke klachten als mentale klachten bij JPT terecht. Een persoonlijke aanpak. De inrichting van het pand ademt een prettige, ontspannen sfeer uit.

Zeker aan te raden!

Ik zou JPT aanraden omdat zij veel kennis en kunde in huis hebben. De communicatie en sfeer is prettig en je kan snel terecht voor een afspraak. Het belangrijkste is dat ik na lange tijd weer zonder rugklachten kan functioneren.”

Contact met JPT in Naaldwijk

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.