Samenwerking tussen JPT en GJ

Samenwerking tussen JPT en GJ

JPT bundelt haar krachten met GJ: Op weg naar welzijn en veerkracht voor werknemers.

arrow-down

JPT bundelt haar krachten met GJ: Op weg naar welzijn en veerkracht voor werknemers.

In een tijd waarin het welzijn van werknemers essentieel is, kondigt JPT Personal Training & Coaching met trots een strategische samenwerking aan met GJ, dé HR-partner. Deze samenwerking benadrukt onze gezamenlijke toewijding aan het welzijn van medewerkers en het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving.

Stress op de werkplek kan een aanzienlijke impact hebben op individuen en teams. Met de gecombineerde expertise van JPT en GJ wordt er alles aan gedaan om deze uitdagingen aan te gaan en te overwinnen.

 

Wat kunnen werkgevers en werknemers verwachten?

Door middel van persoonlijke gesprekken en intakes begrijpen JPT en GJ de behoeften van werknemers. Het uitgebreide aanbod omvat coaching op locatie naar keuze, bars-sessies, mindfulness, ademhalingstraining, cryotherapie en meer. Deze op maat gemaakte trajecten zijn ontworpen om de gezondheid, productiviteit en veerkracht van werknemers te bevorderen.

Het traject, dat bewijst dat positieve verandering mogelijk is in gemiddeld slechts 16 weken, leert werknemers hoe ze veerkracht kunnen ontwikkelen en stressvolle situaties kunnen overwinnen. Het doel is om van stress geen obstakel te maken, maar juist een uitdaging die kan worden overwonnen.

De samenwerking tussen JPT en GJ belooft een nieuwe benadering van welzijn en veerkracht op de werkvloer, en beide organisaties kijken uit naar een succesvolle samenwerking ten behoeve van werkgevers en werknemers.

 

“Geef om het welzijn van je team en transformeer stress van een obstakel naar een uitdaging die samen wordt overwonnen!”

Contact met JPT in Naaldwijk

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.