Shirley Schelkers

Shirley Schelkers

arrow-down

Shirley Schelkers

Klant aan het woord: Shirley Schelkers | SD Creative Agency

Shirley heeft al ruim 25 jaar een creatief (online) marketing- en communicatiebureau in het Westland. Daarnaast is zij voorzitter van MKB Westland.

“De afgelopen maanden had ik enorme knieklachten. Ik heb hier helaas te lang mee gelopen. Regelmatig ben ik te vinden op de tennis- en padelbaan bij LTC Naaldwijk en Nieuw Marlot in Den Haag. Dat zijn de twee sporten die ik het liefste doe. Tijdens een toernooi, knakte er iets in mijn knie. Martijn heeft een echo gemaakt van mijn knie. Minder goed nieuws, het kraakbeen tussen mijn knieschijf wordt minder en daardoor de pijn.

Gelijk actie ondernomen om mijn bovenbeen en rug spieren sterker te maken door middel van fysio BodyTec. En in combinatie met cryotherapie voelt het al stukken beter aan. Het gaat nooit helemaal over, en ik zal hieraan moeten blijven werken.

Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaat JPT door en dat is heel fijn. Met verschillende specialisten in de praktijk kunnen zij mij datgene bieden om tot efficiënt herstel te komen. Het is fijn dat JPT alle diensten onder één dak heeft.”