Top
 

Personal Training

Neem contact met ons op!

Smederijstraat 20-24
2671 BV Naaldwijk

info@jptraining.nl

0174 760800

Personal Training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.

Bij JPT Personal Training & Coaching in Naaldwijk is iedereen welkom en staat persoonlijke aandacht voorop. Samen met jouw Personal Trainer stel je realistische doelstellingen op fysiek- en/of mentaal gebied. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en je sport in een luxe ambiance in privacy. Veel Westlandse ondernemers zijn je al voorgegaan en trainen onder begeleiding van een professionele Personal Trainer/coach. Als klant train je op afspraak op een tijdstip dat jou het beste schikt. Onze trainers zijn een stok achter de deur; de begeleiding is gefocust op het behalen van fysieke- en mentale doelen en jou de beste versie van jezelf te laten worden. In 5 weken tijd behaal je gegarandeerd resultaat! Durf jij de uitdaging aan? Start met Personal Training in Westland.

 

Medische training

Beperkte bewegingsvrijheid en pijn/langdurige blessures kunnen veel invloed op je plezier in het leven hebben. Lichamelijke problemen kunnen o.a. ontstaan door een verkeerde houding tijdens dagelijkse bezigheden, RSI (kans), stressfactoren, hart- en vaatziekten, obesitas (overgewicht), gewrichtsaandoeningen, diabetes, bekkeninstabiliteit en andere oorzaken. Daarom is onze medische training, onder begeleiding van één van onze specialisten, echt iets voor jou.

De voordelen op een rij

Deskundige 1-op-1-begeleiding van een gespecialiseerde personal trainer/coach.

Binnen 5 weken gegarandeerd resultaat.

Uitgebreide vitaliteitstest voordat jouw trainingsplan wordt opgesteld.

Jouw trainingsprogramma is geheel gebaseerd op jouw mentale- en fysieke doelen.

Tussentijdse metingen leiden je gefaseerd naar het einddoel.

Meer informatie aanvragen
speciaal voor ondernemers
total body work-out in 20 minuten
herstel jouw lichaam in 3 minuten
positieve mindset