Blogs van JPT

Blogs van JPT

Met meer dan 20 specialisten, ieder ervaren in hun eigen vakgebied, brengen we je graag op de hoogte van de laatste tips rondom een gezonde levensstijl. Heb je vragen aan onze experts? Neem contact met ons op!

arrow-down

Mijn ervaring met JPT: Grenzen verleggen met optimale begeleiding

“Ik ben Marian Keijzer en ik deel graag mijn verhaal over mijn fantastische ervaring met JPT. In november 2023 kwam ik via social media in contact met Pascal, die me enthousiast vertelde over de unieke trainingsmogelijkheden van JPT. Ik was meteen geĆÆnteresseerd, want ik zocht een manier om mezelf optimaal voor te bereiden op de beklimming van de Col du Tourmalet met Team Westland.

Mijn astma vormde een uitdaging voor de hoogte, dus ik was op zoek naar training op maat. JPT bood me precies dat: een gepersonaliseerd trainingsplan met een focus op hoogte- en zuurstoftraining. In februari 2024, na mijn vakantie in Sri Lanka, startte ik vol enthousiasme met mijn trainingen onder begeleiding van de gedreven Ivan.

De kracht van JPT

Wat JPT echt uniek maakt, is de persoonlijke aandacht. Ivan is niet alleen een topcoach, maar ook een motivator en een fijne sparringpartner. Hij zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de trainingen, past oefeningen aan waar nodig en draait zelfs muziek naar mijn voorkeur.

Naast de trainingen op de gymvloer, leerde ik Ivan ook de voordelen van Bodytec en Cryotherapie kennen. Deze extra trainingsvormen hielpen me om mijn grenzen te verleggen en sneller te herstellen.

Mijn transformatie

Dankzij de gevarieerde trainingen, de professionele begeleiding en mijn eigen toewijding, ben ik enorm gegroeid. Ik ben sterker, sneller en voel me fitter dan ooit tevoren. Dit is zelfs opgevallen door mijn tennis maatjes. Mijn conditie is verbeterd, mijn astma is minder van invloed en ik ben zelfs al wat kilootjes kwijtgeraakt.

De trainingen bij JPT hebben me niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker gemaakt. Ik heb geleerd om door te zetten, mezelf te motiveren en te geloven in mijn eigen kunnen.

JPT: meer dan alleen sporten

JPT is voor mij meer dan een plek om te sporten. Het is een plek waar ik mezelf kan ontplooien, mezelf kan uitdagen en waar ik me gewaardeerd en gesteund voel. De warme sfeer maakt dat ik me er thuis voel.

Een aanrader voor iedereen

Ik ben zo enthousiast over JPT dat ik het iedereen zou aanraden die op zoek is naar een professionele, motiverende en plezierige trainingsomgeving. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, JPT heeft voor ieder wat wils.

De beklimming van de Col du Tourmalet is een belangrijke mijlpaal, maar ik ben vastberaden om mijn trainingen bij JPT voort te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat JPT me kan helpen om mijn conditie te optimaliseren en mijn grenzen te blijven verleggen.

Dankjewel, JPT!

Ik wil JPT en in het bijzonder Ivan bedanken voor hun fantastische begeleiding en support. Jullie hebben me geholpen om mezelf te overtreffen!