JPT on Tour: BICT Groep - kennissessie & diner

JPT on Tour: BICT Groep - kennissessie & diner

Het is weer tijd voor een nieuwe JPT on Tour! In de afgelopen jaren hebben we meerdere evenementen georganiseerd voor onze klanten. Op 30 maart vindt de volgende editie plaats bij de cloud provider BICT Groep in Naaldwijk. Meld je nu aan door te mailen naar info@jptraining.nl.

arrow-down

We kunnen het eindelijk bekend maken: het is weer tijd voor een nieuwe JPT on Tour! In de afgelopen jaren hebben we meerdere evenementen georganiseerd voor onze klanten. Op 30 maart vindt de volgende editie plaats bij de cloud provider BICT Groep in Naaldwijk.

Bas Voermans, oprichter en ambassadeur van de BICT Groep en klant van JPT, praat je tijdens deze bijeenkomst bij over de hedendaagse cyberrisico’s en hoe jij je hier tegen kunt weren. Aansluitend zal de bijeenkomst voortgezet worden in de BICT Bar waar er een walk-in diner geserveerd wordt onder het genot van een drankje en waarbij de muzikale omlijsting verzorgd wordt door zangeres Belinda.

Na afloop wordt door de BICT Groep een Euro-bob chauffeur aangeboden zodat je veilig thuisgebracht wordt met je eigen auto.

Waar? BICT Groep, Koopmanstraat 42 in Naaldwijk
Wanneer? Donderdag 30 maart, van 17.00u – 20.00u
Kosten? Geen, deelname is gratis
Inclusief: Diner en drankjes

Aanmelding: Mail naar info@jptraining.nl o.v.v. JPT on Tour