JPT on Tour: GJ Personeelsdiensten - netwerkborrel

JPT on Tour: GJ Personeelsdiensten - netwerkborrel

Onze eerste JPT on Tour vond plaats op 13 september. Namens GJ is een mooi stuk geschreven over de eerste editie!

arrow-down

Onze eerste JPT on Tour vond plaats op 13 september. Namens GJ is een mooi stuk geschreven over de eerste editie:

Inmiddels zijn wij alweer een week verder, maar op vrijdag 13 september vond de eerste JPT On Tour netwerkborrel plaats GJ Personeelsdiensten. Wij voelden ons vereerd om de gastheer te zijn van deze 1e editie van JPT On Tour en blikken dan ook graag even kort met jullie terug.

Het was dan weliswaar vrijdag de 13e, maar alle ingrediënten voor een geslaagde netwerkborrel waren aanwezig, een zonnetje, een hapje en een drankje en uiteraard een leuke club ondernemers.

Wij vonden de sfeer ontspannen en informeel en hopen dat alle aanwezigen dat ook zo hebben ervaren. Wij hebben die sfeer niet willen doorbreken met een formeel woord van welkom, maar vinden  het wel ontzettend leuk om op deze wijze nog even kort terug te blikken en onszelf onder de aandacht te brengen.

Waar waren jullie te gast en wie was nou precies de gastheer van deze 1 editie? Sinds januari 2018 is GJ Personeelsdiensten gevestigd aan de Grote Woerdlaan, maar onze onderneming bestaat al ruim 20 jaar. Jullie kennen onze onderneming wellicht als uitzendbureau, maar door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening sterk verbreed. GJ Personeelsdiensten is daardoor uitgegroeid tot dé HR Partner voor ondernemers, of het nu gaat om de flexibele schil of om uw vaste medewerkers. Dit betekent niet alleen het bieden van flexwerk, maar ook van salarisadministratie, werving & selectie, verzuimbeheer en HR ondersteuning.

Heeft u vraagstukken die uw personele organisatie raken? Leg ze aan ons voor en door middel van onze HR scan brengen wij uw personele organisatie verder in kaart. Onze focus ligt hierbij op eerlijke en transparante advisering en het ontzorgen van u als ondernemer. U houdt hierdoor focus op uw core-business. Geïnteresseerd in onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@gjpd.nl of bel met 0174-281981. Wij kijken uit naar uw uitnodiging!

Weet u trouwens dat er per 1 januari 2020 veel gaat veranderen door de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans? Weet u dat dit zowel de flexkrachten raakt als ook de medewerkers die in directe loondienst zijn? Op 26 september a.s. organiseren wij een interactief kennisevent onder leiding van dagvoorzitter Annemarie van Gaal. Aanmelden kan via https://www.gjpersoneelsdiensten.nl/nl/event.

Wij hopen dat JPT On Tour een mooie vervolgroute maakt en kijken al uit naar de 2e editie!

De volgende editie bij jouw bedrijf? Laat het ons weten via info@jptraining.nl of 0174 760 800!