JPT on Tour | Generations Light, Sound and Video

JPT on Tour | Generations Light, Sound and Video

arrow-down

Workshop werk en privé in balans

JPT on Tour: Een onvergetelijke beleving bij Generations Sound / Light / Video!

Een exclusieve kijk achter de schermen

Op donderdag 4 april beleefden we een onvergetelijke middag tijdens de nieuwste editie van JPT on Tour. Dit keer namen we onze trouwe klanten mee naar Maasdijk, waar we een exclusieve blik achter de schermen kregen bij Generations Sound / Light / Video, dé specialist in licht- en geluidstechniek in het Westland.

Gastvrij ontvangst met walking dinner

Onder het genot van een heerlijk walking dinner verzorgd door Keukenmeesters, werden we gastvrij ontvangen door Sander Koers, de bevlogen eigenaar van Generations. Na een warm welkom kregen we een uitgebreide rondleiding door het moderne pand, waar we werden meegenomen in de fascinerende wereld van licht en geluid.

Een kijkje in de keuken van Generations

Sander en zijn team gaven ons een gedetailleerde inkijk in de diverse facetten van hun werk. We zagen hoe vrachtwagens met geavanceerde apparatuur behendig werden gelost en geladen, bewonderden de geavanceerde mengpanelen in de controle-ruimte, en kregen zelfs een unieke mini-show te zien waar licht en geluid op mooie wijze werden samengesmolten.

Passie en expertise van Sander en zijn team

De passie en expertise van Sander en zijn team waren voelbaar in alles wat ze deden. Ze beantwoordden al onze vragen en deelden met ons hun kennis en ervaring in de licht- en geluidsbranche. Het was inspirerend om te zien hoe Generations met behulp van de nieuwste technologie de meest spectaculaire lichtshows en geluidsbelevingen creëert voor uiteenlopende evenementen.

Gezellige borrel na afloop

Na de rondleiding was er nog volop tijd om te proosten op een geslaagde middag tijdens een gezellige borrel. We genoten van smakelijke hapjes en drankjes en gingen met elkaar in gesprek over de indrukken die we tijdens de rondleiding hadden opgedaan.

Een onvergetelijke beleving

JPT on Tour bij Generations Sound / Light / Video was een onvergetelijke beleving die we nog lang zullen koesteren. We willen Sander en zijn team hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid, de interessante rondleiding en de inspirerende kijk in hun wereld.

Contact met JPT in Naaldwijk

Voedings- en leefstijladvies op maat

Voedings- en leefstijladvies op maat

Ben je op zoek naar voedings- en leefstijladvies op maat? Voedingscoach Monique kan je helpen met een gebalanceerd plan, volledig afgestemd op jouw doelen, wensen en behoeften.