John van der Valk

John van der Valk

arrow-down

John van der Valk - Wattco

“Mijn naam is John van der Valk, eigenaar van Wattco en wij hebben kortgeleden Preventief Medische Onderzoeken laten afnemen bij JPT Personal Training & Coaching. Om de gezondheid van mijn medewerkers in kaart te brengen, hen hier bewuster van te laten worden en hier aan te kunnen werken, is een PMO erg belangrijk. JPT brengt het volgende in kaart:

– Lichaamssamenstelling meting
– Longfunctietest
– Bloeddrukmeting
– Rusthartslagmeting.
– Bloedparameters cholesterol, glucose, lactaat en triglyceriden
– Balans- en evenwichtstest
– Krachttest voor onder- en bovenlichaam
– Astrandtest
– Begin- en eindmeting
– Gehoortest
– Oogtest
– Vaatdiagnostiek
– Mogelijkheid om vervolgtraject in te plannen

Waarom JPT?
JPT heeft voor mij een hele professionele uitstraling en alle disciplines onder één dak. De samenwerking was erg goed, onze medewerkers hebben het allemaal ook als zeer positief ervaren. De PMO was zeer uitgebreid en zorgde hier ter plekke voor mooie open gesprekken over gezondheid. Ook leuk om te zien dat collega’s het met elkaar wilden bespreken en gezondheid een belangrijker onderwerp geworden is onder de mensen.

Verzuimverlagend
Het verzuim bij onze medewerkers was al niet hoog en dat willen we graag zo houden. Van 1 of 2 medewerkers weet ik wel bijna zeker dat ze zonder hulp van JPT al waren uitgevallen, dus daar ben ik erg blij mee dat JPT hier een steentje aan heeft bijgedragen en het verzuim zo laag mogelijk weet te houden.

We hebben een erg leuke periode gehad bij JPT en bij velen is hier ook een vervolg op gekomen. Missie geslaagd dus, dank daarvoor!”