Ik heb die stok achter de deur nodig, de afspraak die staat.

Ik heb die stok achter de deur nodig, de afspraak die staat.

Denise Vermeer, mede-eigenaar van HV Keukens, sport al jaren bij onze partner Bodytec Studio. Maar in 2021 was het tijd om meer te doen om haar doelen te behalen. Via Bodytec Studio kwam ze in contact met JPT, waar ze nu met veel plezier 2 keer per week sport bij Angelique en Dora.

arrow-down

Ik raad sporten bij JPT bij iedere ondernemer aan!

Denise Vermeer, mede-eigenaar van HV Keukens, sport al jaren bij onze partner Bodytec Studio. Maar in 2021 was het tijd om meer te doen om haar doelen te behalen. Via Bodytec Studio kwam ze in contact met JPT, waar ze nu met veel plezier 2 keer per week sport bij Angelique en Dora. En daarnaast traint ze ook nog wekelijks bij haar oude vertrouwde Bodytec Studio in De Lier. Waarom ze zo graag bij JPT komt en waarom ze het aan andere ondernemers aanraadt? Denise deelt graag haar verhaal:

Sponsor van de sportschool

Net als vele anderen, was Denise in het verleden vooral sponsor van de sportschool in plaats van dat ze daar regelmatig te vinden was. Door te starten bij Bodytec Studio in De Lier (waar ze trouwens regelmatig trainde bij onze Personal Trainer Pamela, toen ook nog werkzaam bij Bodytec Studio) kwam daar verandering in. Maar toch wilde ze meer. Ze had een duidelijk doel. Het was tijd om écht aan haar gezondheid te werken en sterker te worden. En ze had hierbij een stok achter de deur nodig.

“Ik heb iemand nodig die op me zit te wachten. Niet die vrijblijvendheid. In het verleden hield ik het zonder die stok achter de deur steeds maar 3 tot 4 maanden vol. Maar nu sport ik hier al jaren heel trouw.” Dat komt mede doordat trainen bij JPT zo’n goede combinatie is met haar leven als ondernemer. “Er wordt hier echt met me meegedacht. In een drukke periode wordt er even wat minder gefocust op hard trainen en doelen behalen, maar vooral op weer lekker in mijn vel zitten. En als het een keer echt niet uitkomt om te trainen, zijn de trainers heel flexibel. Er wordt altijd gezocht naar een manier om wél te gaan trainen en er wordt bijvoorbeeld niet gezegd ‘dan zien we elkaar volgende week wel weer’. Het is heel makkelijk om je werk boven alles te stellen. Als ondernemer heb je dat af en toe, dat de dag anders loopt dan je zou willen. Het is dus belangrijk en fijn dat er zo met me meegedacht wordt.”

Waarom Denise JPT aanraadt aan andere ondernemers

Al bijna 2 jaar sport Denise bij JPT. Elke week 2 keer; 1 keer bij Angelique en 1 keer bij Dora. Iets wat haar goed bevalt. Echt werken aan haar doelen, die ook steeds vernieuwd worden bij het behalen van eerdere doelen. Er zijn nog steeds spieren die sterker mogen worden en ook met af en toe een tip op het gebied van voeding, valt er steeds weer iets te verbeteren. Soms ziet ze er wel eens tegenop om te gaan trainen, maar achteraf gaat ze altijd weer met een goed gevoel naar huis. “Die persoonlijke begeleiding, de flexibiliteit en het warme welkom dat ik vanaf dag 1 heb gevoeld, zorgt ervoor dat ik JPT echt zou aanraden. Ik raad het zeker iedere ondernemer aan, omdat ze hier de taal van de ondernemer spreken.”

“Binnen 1 week meldde zich een nieuwe klant”

Naast sporten bij JPT en Bodytec Studio, adverteert Denise ook op de beeldschermen in de lounge van JPT en in de Bodytec Studio’s in Naaldwijk en Den Haag met haar bedrijf HV Keukens. En niet zonder resultaat, want in de eerste week kwam het eerste telefoontje al binnen van iemand met interesse. Inmiddels is de keuken daar ook geplaatst en zijn er nog meerdere klanten gevolgd die de advertentie bij JPT of Bodytec Studio hadden gezien. Een goede keuze dus om op deze manier extra aandacht te geven aan HV Keukens!

Ook zo’n positieve ervaring met JPT?

Wij zijn erg blij dat Denise haar stok achter de deur bij ons heeft gevonden en dat we haar kunnen helpen bij het behalen van haar doelen. Wil jij net zo’n positieve ervaring met JPT als Denise? Of wil je net als Denise adverteren bij JPT en/of Bodytec Studio? Vul het contactformulier hieronder in of neem contact op via info@jptraining.nl of 0174 760 800.

Contact met JPT in Naaldwijk

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JPT in Naaldwijk en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.