GJ, dé HR-partner

GJ, dé HR-partner

arrow-down

Een regionale partner en alles onder één dak. Snel en efficiënt schakelen, dat is iets waar JPT bovenuit springt.

Afgelopen mei is JPT Personal Training & Coaching met GJ de HR-Partner een samenwerkingsverband aangegaan om de gezondheid van hun medewerkers in kaart te brengen en hier, al dan niet preventief, mee aan de slag te gaan. Want een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers.

GJ is, zoals de naam al zegt, de HR-partner. Zij bieden voor elke uitdaging op HR gebied voor zowel vaste als flex-medewerkers een passende oplossing. Met jarenlange specialistische ervaring binnen HR, draait hun werkwijze om kwalitatieve verbindingen en solide kwaliteit van dienstverlening. Zo leggen zij de focus op duurzame klantrelaties, specialistische expertise en een krachtig netwerk van professionals.

Aan het woord
Monique heeft eerder al verteld dat vitaliteit binnen het bedrijf hoog in het vaandel staat en dat zij er alles aan doen om de productiviteit van de medewerkers te verhogen, het ziekteverzuim te verminderen en om een positieve werksfeer te creëren voor het personeel. Om preventief de gezondheid in kaart te brengen, krijgt elke medewerker de mogelijkheid om een vitaliteitscheck uit te voeren bij JPT. Hierbij testen wij de gezondheid door middel van:

– Body Composition Test / Lichaamssamenstelling meting.
– Omvangmeting van middel.
– Balans- en evenwichtstest.
– Krachttest voor onder- en bovenlichaam.
– Begin- en eindmeting.
– Mogelijkheid om vervolgtraject in te plannen.

Fit zijn en blijven, dat is belangrijke
“Wij hebben als HR-partner gezocht naar een partner die ons op fysiek en mentaal vlak kan ondersteunen om de gezondheid van de medewerkers op peil te houden en indien nodig te krijgen. Bij JPT kunnen zij direct terecht met een klacht of blessure en helpt één van de specialisten hen om weer gezond te worden. JPT zet hier verschillende diensten voor in, zoals medische fysiotherapie, stress- en burn-out coaching, bars-behandeling, vitaliteitscheck, massage, voedingsadvies of cryotherapie. Alles onder één dak, zo praktisch en ook hierin passen GJ en JPT bij elkaar, want ook GJ biedt alle diensten onder één dak aan op gebied van HR”.

Snel weer terug in het arbeidsproces
“Het snel kunnen schakelen zorgt ervoor dat wij medewerkers snel kunnen terugbrengen in het arbeidsproces, waardoor het ziekteverzuim wordt vermindert en we optimale inzetbaarheid hebben van het personeel. En daarbij is het snel kunnen schakelen niet alleen belangrijk bij het terugbrengen van medewerkers in het arbeidsproces, maar zeker net zo belangrijk is dat dit er ook voor zorgt dat voorkomen wordt dat medewerkers uitvallen.

Samen kunnen we goed sparren en komen we iedere keer tot ideeën om onze samenwerking sterker te maken. JPT gaat niet alleen persoonlijk te werk, maar levert ook maatwerk en heeft alle diensten onder één dak, om zo de gezondheid optimaal te houden.

We hebben regelmatig contact met elkaar om plannen uit te wisselen en natuurlijk daar waar mogelijk elkaar te versterken en gebruik te maken van elkaars expertise en diensten. “

Wil je als ondernemer ook investeren in vitale, betrokken en gezonde medewerkers?

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden te bespreken!