Gezonde voeding

Gezonde voeding

Veel mensen denken erover om hun voedingspatroon te veranderen en daarmee een andere lifestyle te hebben. Toch is het vaak een opgave om hier zelf de eerste stap in te zetten. Onze Voedingscoach kan op verschillende manieren helpen bij gezonde voeding op werk; door middel van een workshop over gezonde voeding, advies over een gezonde bedrijfskantine of door voedingsadvies op maat.

arrow-down

Gezond eten op werk

Veel mensen denken erover om hun voedingspatroon te veranderen en daarmee een andere lifestyle te hebben. Toch is het vaak een opgave om hier zelf de eerste stap in te zetten. Het is makkelijker om met een Voedingscoach te werken aan een gezonder lichaam, af te slanken of juist aan te komen, er beter uit te zien en je fitter & vitaler te voelen. Een medewerker die letterlijk en figuurlijk lekkerder in zijn of haar vel zit, biedt allerlei gezondheidsvoordelen.

Daarom kan onze Voedingscoach jouw bedrijf op verschillende manieren helpen:

  • Presentatie/workshop over gezonde voeding en een gezonde leefstijl
    De presentatie “De 7 Gouden Voedingstips” wordt gegeven door onze voedingscoach Monique. Zij heeft ruim 30 jaar ervaring in de sport, voeding, hormonen en coaching en geeft naast de presentatie ook veel praktische tips mee waar de medewerkers direct mee aan de slag kunnen. Deze presentatie wordt nog afgestemd op jullie wensen en behoefte.
  • Gezonde bedrijfskantine
    Een gezonde bedrijfskantine kan worden gecreëerd door het aanbieden van verschillende gezonde, gevarieerde maaltijden die voldoen aan de aanbevolen voedingsrichtlijnen voor een gezond dieet. Er kan meer fruit, groenten, volkoren granen, magere eiwitbronnen zoals kip, vis, eieren en tofu worden aangeboden. Vermijd het aanbieden van bewerkte voedingsmiddelen zoals verzadigde vetten, geraffineerde koolhydraten, geraffineerde suikers en transvetten. Vermijd zoetstoffen, conserveermiddelen en andere kunstmatige toevoegingen.
  • Voedingsadvies op maat
    De werkwijze van voedingscoach Monique bestaat uit een realistische combinatie tussen een persoonlijk voedingsplan, ondersteund met persoonlijke begeleiding. Ze laat jou of je medewerker met een voedingsplan zien hoe je heerlijk kunt eten zonder dat er sprake is van een ongezonde calorie-inname. Op deze manier krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen en waar nodig adviseert ze extra supplementen.

 

VOORDELEN INVESTEREN IN GEZONDE VOEDING:

Verbetering productiviteit: het biedt gezonde voeding voor medewerkers, wat zorgt voor meer energie en productiviteit.

Verbetering mentale gezondheid: draagt bij aan een verbetering van de mentale gezondheid, door de mogelijkheid van gezond eten. 

Verbetering fysieke gezondheid: gezonde voeding zorgt dat medewerkers minder vatbaar zijn voor ziekte en blessures.

Vermindering ziekteverzuimkosten: als medewerkers gezonder eten, zal hun ziekteverzuim afnemen, wat de kosten voor het bedrijf zal verminderen.

 

Wil je ook een gezonde en duurzame werkplek- en omgeving voor jouw medewerkers creëren? Wij helpen je graag. Neem voor meer informatie contact op via het onderstaande contactformulier, info@jptraining.nl of 0174 760 800.

Contact