Train de Alpe d'Huez op 3000 m hoogte

Train de Alpe d'Huez op 3000 m hoogte

arrow-down

Fiets alsof je de Alpe 'd Huez levensecht beleeft!

Praxtour Introduceert VirtuReal Cycling: De innovatieve oplossing voor fitness, gezondheidszorg en fietsliefhebbers.Praxtour, een toonaangevende ontwikkelaar van virtuele beweegconcepten, introduceert VirtuReal Cycling. Dit innovatieve concept is bedoeld om fitnessliefhebbers, de gezondheidszorgsector en actieve fietsers een unieke trainingservaring te bieden, ongeacht de weersomstandigheden.

Een unieke ervaring

VirtuReal Cycling maakt het mogelijk om de sensatie van buiten sporten naar binnen te brengen. Of het nu regent of de zon schijnt, Praxtour stelt gebruikers in staat om altijd te blijven bewegen.

Voor actieve fietsers

Voor de toegewijde fietser vormt VirtuReal Cycling een perfecte aanvulling op de trainingsroutine. Wat dit concept zo uniek maakt, is de nauwkeurige simulatie van de werkelijkheid. De geometrie van de fiets en de baan is identiek aan die van een echte racefiets. De weerstand past zich automatisch aan bij stijgingen en dalingen in het parcours, wat resulteert in een actieve weerstand.

Voor recreatieve fietsers bieden onze PraxFit- en PraxCloud-opties prachtige fietstochten. Mensen met beperkte mobiliteit kunnen profiteren van de Comfort-trainer in combinatie met PraxFit of PraxCloud.

Trainen wanneer je maar wilt!

Met VirtuReal Cycling kun je trainen in een warme en droge omgeving, terwijl je geniet van prachtige uitzichten in steden, langs meren of door berglandschappen. Dit verbetert niet alleen je training, maar verhoogt ook je motivatie, concentratie en inzet, waardoor de workout niet alleen effectiever, maar ook leuker wordt.

Volledig aanpasbaar

Praxtour is volledig aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor sporters van alle niveaus, van beginners tot fanatieke atleten. De veelzijdigheid zorgt voor meer plezier en variatie in trainingen. VirtuReal Cycling kan ook dienen als voorbereiding op wedstrijden, zoals Alpe d’Huez, La Marmotte, of een fietsvakantie in de Alpen. In de wintermaanden biedt Praxtour een volwaardig alternatief voor buitentraining.

Fysiotherapeutische behandeling

Voor degenen wiens gezondheidssituatie hen beperkt om buiten te bewegen, bieden de virtuele beweegconcepten van Praxtour een alternatief. Het doel is om deze doelgroep te stimuleren om meer te bewegen en dit langer vol te houden. De beweegconcepten zijn speciaal aangepast aan de behoeften en belevingswereld van de doelgroep.

Over Praxtour

Praxtour is een toonaangevende ontwikkelaar van virtuele beweegconcepten voor diverse doelgroepen, waaronder fitnessliefhebbers, de gezondheidszorg en actieve fietsers. Met innovatieve software en op maat gemaakte video’s biedt Praxtour een unieke en inspirerende trainingservaring voor iedereen.

Contact met JPT in Naaldwijk

Voedings- en leefstijladvies op maat

Voedings- en leefstijladvies op maat

Ben je op zoek naar voedings- en leefstijladvies op maat? Voedingscoach Monique kan je helpen met een gebalanceerd plan, volledig afgestemd op jouw doelen, wensen en behoeften.