Blogs van JPT

Blogs van JPT

Met meer dan 20 specialisten, ieder ervaren in hun eigen vakgebied, brengen we je graag op de hoogte van de laatste tips rondom een gezonde levensstijl. Heb je vragen aan onze experts? Neem contact met ons op!

arrow-down

EMB bloedtesten: jouw gezondheid in kaart

Herken je deze klachten?

  • Je bent vaak moe
  • Je hebt vaak een opgeblazen gevoel
  • Je voelt je vaak onrustig/down
  • Je bent snel overprikkeld, weinig energie
  • Je hebt vaak after diner dips?
  • Je hebt last van een slechte huid
  • Je hebt last van je darmen?

Een hele goede kans dat jouw lijf niet optimaal functioneert. Je hebt tekorten in bepaalde vitamines & mineralen. Je darmflora is niet optimaal. Je hormonen zijn uit balans. Je lijf staat in een stress stand zonder dat je het door hebt? Je kan wellicht niet goed tegen bepaalde voedingsstoffen.

We willen je graag informeren over de EMB bloedtest, die je kunt laten uitvoeren door Monique, onze Personal Trainer en voedingsdeskundige. Met deze test krijg je een uitgebreid beeld van je gezondheid, inclusief je hormonen, voeding en lichaamssamenstelling.

Wat is een EMB bloedtest?

De EMB bloedtest is een uitgebreide analyse die diep ingaat op verschillende aspecten van jouw gezondheid, zoals hormonen, voedingstoffen en lichaamssamenstelling.

Hormonen

De test meet cruciale hormonen als cortisol, testosteron en oestrogeen die je metabolisme, vetverbranding, spieropbouw en energieniveau beïnvloeden.

Voeding

De test analyseert de hoeveelheden van essentiële voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en omega-3 vetzuren, die bijdragen aan je algehele gezondheid en welzijn.

Lichaamssamenstelling

De test bepaalt je vetpercentage, spiermassa en botdichtheid, waardoor je je trainings- en voedingsplan gericht kunt optimaliseren.

Of je nu je gezondheid wil optimaliseren, onverklaarbare klachten ervaart of streeft naar betere prestaties, de EMB bloedtest kan waardevolle inzichten bieden.

Waarom een EMB bloedtest laten doen?

Er zijn verschillende redenen waarom je een EMB bloedtest zou willen laten doen:

  • Je wilt je gezondheid optimaliseren: De test kan je helpen om te identificeren waar je lichaam behoefte aan heeft, zodat je gerichter kunt werken aan je gezondheid.
  • Je hebt last van onverklaarbare klachten: De test kan helpen om de oorzaak van klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn of spierzwakte, te achterhalen.
  • Je wilt je prestaties verbeteren: De test kan je helpen om je trainings- en voedingsplan te optimaliseren, zodat je betere prestaties kunt leveren.

Monique, jouw expert in voeding en hormonen.

Monique, onze personal trainer en voedingsdeskundige, heeft jarenlange ervaring op het gebied van voeding, hormonen, lichaam en geest. Ze kan je helpen om de uitslag van je EMB bloedtest te interpreteren en een plan op maat te maken om je gezondheid te optimaliseren.

Wil je meer weten over de EMB bloedtest?

Neem dan contact op met Monique via 0174 760 800 of info@jptraining.nl. Je kunt ook meer informatie vinden op de website van JPT Personal Training & Coaching: www.jptraining.nl